Καββαδάς : «Έχει λείψει και στον κόσμο και στους παίκτες το All Star»

Καββαδάς : «Έχει λείψει και στον κόσμο και στους παίκτες το All Star»

Ο Βασίλης Καββαδάς αναφέρθηκε στο All Star της Πάτρας ξεκαθαρίζοντας πως έχει λείψει σε όλους, ενώ τόνισε πως είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεφύγουν οι αθλητές και να διασκεδάσουν.

Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε για το 19ο All Star Game στην Πάτρα τονίζοντας πως είναι μια καλή ευκαιρία για όλους τους παίκτες να ξεφύγουν από το άγχος και τη πίεση για λίγο, ενώ ξεκαθάρισε πως η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει λείψει από όλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καββαδά: 

Τέσσερα χρόνια μετά από την τελευταία διοργάνωση, το All Star Game επιστρέφει. Πιστεύεις έλειψε στον κόσμο αυτό το διήμερο; «Σίγουρα έχει λείψει και όχι μόνο από τον κόσμο, αλλά και από τις ομάδες και τους παίκτες. Είναι χαρά και γιορτή του μπάσκετ. Είναι ένα διήμερο που μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, μακριά από τις υποχρεώσεις που έχουμε είτε τα Σαββατοκύριακα είτε μεσοβδόμαδα. Και εγώ προσωπικά νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφει στην Ελλάδα το All Star Game μετά από τέσσερα χρόνια. Αυτό δείχνει και άλλα πράγματα ίσως και ότι η ίδια η χώρα ανακάμπτει και βέβαια είναι αρκετά καλό. Εύχομαι το γήπεδο να γεμίσει από κόσμο».

Έχεις συμμετάσχει και παλιότερα σε All Star Game και στον κύριο αγώνα όσο και στις ελπίδες. Φέτος ψηφίστηκες και θα είσαι και πάλι στην ομάδα των Ελλήνων επίλεκτων. Πως περιμένεις τη συμμετοχή σου στο EKO All Star Game ’18; «Δεν το περίμενα, δεν το σκεφτόμουν. Όταν το έμαθα χάρηκα και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με επέλεξε. Θα πάμε στην Πάτρα για να το χαρούμε και εμείς αλλά και όλος ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο ή θα το παρακολουθήσει από την τηλεόραση».

Οι περισσότεροι παίκτες που θα συμμετάσχετε στο EKO All Star Game ’18 διανύεται μία γεμάτη χρονιά με διαδοχικά παιχνίδια. Είναι μια ευκαιρία και για εσάς να «χαρείτε» το παιχνίδι; «Όχι μόνο να χαρούμε το παιχνίδι, αλλά και να ηρεμήσουμε από το άγχος και την πίεση που έχουμε όλη τη χρονιά. Να μην έχουμε το… πρωτοκόλο που υπάρχει σε κάθε αγώνα από τους προπονητές, να είμαστε ελεύθεροι για να θυμηθούμε πως παίζαμε τα παλιότερα χρόνια δίχως άγχος με τους φίλους μας. Θέλουμε όλοι να διασκεδάσουμε, να το χαρούμε και να κάνουμε και τον κόσμο να το αγαπήσει ακόμα περισσότερο. Να φέρουμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο».

Η Πάτρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί μία ακόμα διοργάνωση All Star Game. Πως σου φαίνεται η επιλογή της συγκεκριμένης πόλης; «Είναι μια πολύ μπασκετική πόλη. Έχει ομάδες δυνατές, με κόσμο και ιστορία. Είμαι σίγουρος πως το γήπεδο θα γεμίσει. Επίσης, είναι ένας προορισμός που είναι κοντά στην Αθήνα, για όποιον θέλει να περάσει ένα Σαββατοκύριακο εκεί. Είναι μια πολύ καλή επιλογή».

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο που θέλει να βρεθεί στο Δ. Τόφαλος; «Εύχομαι να δημιουργηθεί μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα από το κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο και όλοι όσοι θα είναι εκεί και στα δύο παιχνίδια να το χαρούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ