MVP της αγωνιστικής ο Τζέριαν Γκραντ (pic)

MVP της αγωνιστικής ο Τζέριαν Γκραντ (pic)

Ο Τζέριαν Γκραντ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για τη 12η αγωνιστική της Basket League.

Ο Τζέριαν Γκραντ ήταν ο κορυφαίος παίκτης για τη 12η αγωνιστική της Basket League χάρη στην εμφάνισή του κόντρα στο Λαύριο. Ο 28χρονος Αμερικανός τελείωσε το ματς με 26 πόντους (14/14 βολές, 3/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα), 4 ασίστ και 5 κλεψίματα σε 39 λεπτά συμμετοχής.

Η ανακοίνωση:

«Stoiximan MVP of the Week αναδείχθηκε ο Τζέριαν Γκραντ με εμφάνιση βγαλμένη από το NBA, στο όποιο έχει αγωνιστεί σε 287 αναμετρήσεις στην καριέρα του μέχρι στιγμής!

Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ κατακτά τον τίτλο του Πολυτιμότερου της Εβδομάδας για πρώτη φορά στην έως τώρα παρουσία του στην Stoiximan Basket League.

Ο Τζέριαν Γκραντ στην εντός έδρας νίκη του Προμηθέα επί του Λαυρίου Megabolt για την 12η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League συγκέντρωσε 33 βαθμούς στο ranking (26 πόντοι με 14/14 βολές, 3/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα, ένα ριμπάουντ, 4 ασίστ, 6 κερδισμένα φάουλ, δύο φάουλ εναντίον, 5 κλεψίματα και 2 λάθη σε 38’ και 44’’ συμμετοχής), περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη νικήτριας ομάδας την εβδομάδα που προηγήθηκε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ