Το «ευχαριστώ» της Λάρισας στον Τζέιμς Ουέμπ

Το «ευχαριστώ» της Λάρισας στον Τζέιμς Ουέμπ

Η Λάρισα αποχαιρέτησε τον Τζέιμς Ουεμπ με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστώντας τον για όλα.

Aν και γνώριζε πως αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα της Λάρισας, ο Τζέιμς Ουέμπ έδωσε τον καλύτερο εαυτό του στον αγώνα με τη Λάρισα το Σάββατο (30/1), σκόραρε 19 πόντους με 3/7 τρίποντα, μάζεψε 8 ριμπάουντ, έκανε και 3 κλεψίματα και οδήγησε σε νίκη με 76-75 τους Θεσσαλούς επί της Ένωσης.

Ο Ουέμπ εν συνεχεία έφτιαξε βαλίτσες για την Ισπανία, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μούρθια. Η Λάρισα θέλησε να τον ευχαριστήσει δημόσια για όσα πρόσφερε στον σύλλογο.

Η σχετική ανακοίνωση της Λάρισας αναφέρει:

«Σύσσωμο το οικοδόμημα της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory περίμενε με αγωνία την επίσημη ανακοίνωση της UCAM Murcia CB για τη μετακίνηση του Τζέιμς Ουέμπ από την Basket League στη Liga ACB, τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν 2020-2021.

Πέραν από τις νίκες, στον επαγγελματικό αθλητισμό απαραίτητη είναι η εξέλιξη ενός παίκτη σε όλους τους τομείς, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Οι άνθρωποι που ανάθρεψαν τον James Webb III έκαναν εξαιρετική δουλειά στο χαρακτήρα του, άρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αφήσει την ομάδα μας και την πόλη μας για κάτι σπουδαιότερο.

Ο Σίτο Αλόνσο τον περιμένει για να τον καθοδηγήσει στις νέες του προκλήσεις, στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι συμπαίκτες του και το υπόλοιπο staff των «κυανόλευκων», τον ευχαριστούν για την πολύτιμη προσφορά του, ενώ οι ευχές για ένα λαμπρό μέλλον είναι δεδομένες.

Εις το επανιδείν James. Adiós!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ