Πολυτιμότεροι της εβδομάδας Σμιθ και ΜακΛίν

Πολυτιμότεροι της εβδομάδας Σμιθ και ΜακΛίν

Για τρίτη εβδομάδα την εφετινή αγωνιστική περίοδο το βραβείο του MVP... μοιράστηκε στα δύο, ενώ για δεύτερη φορά ο Τζέρι Σμιθ συγκέντρωσε τους ίδιους βαθμούς με άλλον παίκτη της Α1 Ανδρών/Basket League στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ της Λάρισας είχε αναδειχθεί ξανά MVP of the Week στις 14 Δεκεμβρίου, μαζί με τον Ντάνι Αγκμπελέζε του Προμηθέα, ενώ δύο συμπαίκτες οι Κερέμ Καντέρ και Ντομινίκ Άρτις του Κολοσσού είχαν αναδειχθεί Πολυτιμότεροι της εβδομάδας στις 12 Ιανουαρίου.

Ο Σμιθ θα μοιραστεί ξανά το βραβείο, καθώς αυτή την εβδομάδα συγκέντρωσε το ίδιο ranking με τον Τρε ΜακΛίν του Περιστερίου.

Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ της Λάρισας στην εντός έδρας επικράτηση της ομάδας του, απέναντι στην ΑΕΚ δεν πέτυχε μόνο το νικητήριο καλάθι αλλά συγκέντρωσε και 33 βαθμούς στο ranking με «γεμάτη» στατιστική (30 πόντους με 4/5 βολές, 4/6 δίποντα, 6/7 τρίποντα, ένα ριμπάουντ, τρεις ασίστ, 7 κερδισμένα φάουλ, τέσσερα λάθη σε 26’ και 16’’ συμμετοχής).

Ο συμπατριώτης του, ο 27χρονος φόργουορντ των «κυανοκίτρινων» ΜακΛίν, συγκέντρωσε επίσης 33 βαθμούς στο ranking (19 πόντοι με 3/3 βολές, 5/5 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 8 κερδισμένα φάουλ, δύο φάουλ εναντίον, τρία κλεψίματα σε 32’ και 50’’ συμμετοχής) στην εντός έδρας νίκη του Περιστερίου επί του Ιωνικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ