Μάντζαρης : «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους κόντρα στην ΑΕΚ»

Μάντζαρης : «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για την αυριανή δοκιμασία με την ΑΕΚ.

Το Περιστέρι φιλοξενείται αύριο από την ΑΕΚ, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να γνωρίζει καλά τη δύσκολη αποστολή που έχει μπροστά της η ομάδα του.

Ο 30χρονος παίκτης τόνισε πως οι Περιστεριώτες θα παλέψουν μέχρι τέλους κόντρα στην Βασίλισσα, προκειμένου να φύγουν με το ροζ φύλλο του αγώνα από το ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας φίλοι μου

Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις για το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ξέρουμε όλοι ποιος είναι ο αντίπαλος, αλλά και την ιστορία του. Είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Πιστεύω, ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους μαζί τους για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία της Stoiximan Basket League.

Εμείς από την πλευρά μας, κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση με τον Ιωνικό την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα μας. Το θέμα είναι να υπάρχει συνέχεια και βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι, ώστε να μην δείξουμε ότι αυτή ήταν μια τυχαία εμφάνιση.

Σίγουρα η ΑΕΚ μετά την ήττα που έκανε στην Λάρισα θα είναι πιο συσπειρωμένη και συγκεντρωμένη και θα θέλει να αντιδράσει.

Εμείς, κοιτάμε την ομάδα μας… Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, παίζουμε στην έδρα τους, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τη νίκη, που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια των υποχρεώσεων μας και ψυχολογικά και βαθμολογικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ