Σοκ στον Παναθηναϊκό: Νέα κρούσματα κορωνοϊού και αναβολή στο Κύπελλο

Σοκ στον Παναθηναϊκό: Νέα κρούσματα κορωνοϊού και αναβολή στο Κύπελλο

Τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι Πράσινοι έδειξαν ότι υπάρχει διασπορά του Covid-19 στο εσωτερικό της ομάδας, καθώς βρέθηκαν νέα κρούσματα κορωνοϊού - Αναβάλλεται το παιχνίδι του Κυπέλλου με το Περιστέρι.

Μεγάλη φαίνεται πως είναι η διασπορά του κορωνοϊού στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού, καθώς στα τελευταία τεστ που υποβλήθηκαν το τεχνικό τιμ και οι παίκτες του Τριφυλλιού, υπήρξαν νέα κρούσματα. Οι Πράσινοι το πρωί της Δευτέρας (8/2) υποβλήθηκαν σε τεστ για κορωνοϊό και σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν μέλη της ομάδας που διαγνώστηκαν με Covid-19.

Απαντες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού τις επόμενες ώρες θα υποβληθούν σε νέα τεστ, αφού υπάρχει πλέον έντονη ανησυχία για την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας, ενώ οι άνθρωποι του συλλόγου φοβούνται ότι θα υπάρξουν και νέα κρούσματα τις επόμενες ημέρες.

Οι τελευταίες εξελίξεις καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή του παιχνιδιού με το Περιστέρι για το Κύπελλο Ελλάδος, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη (10/2) στο ΟΑΚΑ. Ο αγώνας των δύο ομάδων θα αναβληθεί και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι χθες αναβλήθηκε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για την Basket League, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στο Τριφύλλι, με τους Πράσινους τις τελευταίες ημέρες να υποβάλλονται σε συνεχόμενα τεστ για Covid-19.

Υπενθυμίζουμε ότι τα πρώτα κρούσματα εμφανίστηκαν μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την Euroleague, με τον Κάτας και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να περιμένουν πλέον τα νέα τεστ για να δουν εάν θα υπάρξουν νέα κρούσματα.

Η αναβολή του παιχνιδιού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι κάνει άνω-κάτω τον προγραμματισμό της ΕΟΚ για το Κύπελλο, αφού δεν υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία για τη διεξαγωγή του αγώνα, πριν τις 10 Απριλίου. Εάν αναβληθεί το ματς, θα γίνουν κανονικά οι άλλοι τρεις ημιτελικοί (Κολοσσός Ρόδου – Προμηθέας, Λαύριο – ΑΕΚ, Ηρακλής – ΠΑΟΚ) και στη συνέχεια η διοργάνωση θα διακοπή μέχρι να γίνει ο αγώνας του Τριφυλλιού με το Περιστέρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ