All Star Game : Τρίποντος θρίαμβος Κόνιαρη!

All Star Game : Τρίποντος θρίαμβος Κόνιαρη!

Ο Αντώνης Κόνιαρης μια ημέρα μετά τη νίκη του στο διαγωνισμό τριπόντων των νέων, επανέλαβε το θρίαμβο του και κόντρα στους άντρες, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το φετινό All Star Game.

Το Σάββατο (10/2) ο Αντώνης Κόνιαρης κέρδισε στον διαγωνισμό τριπόντων των Rising Star και μόλις μια ημέρα μετά επανέλαβε το κατόρθωμα και κόντρα στους άντρες, στον τελικό, ο οποίος άνοιξε την αυλαία της δεύτερης ημέρας του All Star Game.

Οι Βαγγέλης Σακελλαρίου, Λάνγκστον Χολ, Θαντ ΜακΦάντεν, Νώντας Παπαντωνίου, Τόνι Μέιερ, Κίκι Κλαρκ και Αντώνης Κόνιαρης συμμετείχαν στον τελικό.

Ο Σακελλαρίου ξεκίνησε πρώτος έχοντας 16 πόντους, ο Χολ μέτρησε 11 πόντους, ο ΜακΦάντεν 16 πόντους, ο Παπαντωνίου 12 πόντους, ο Κλαρκ 15 πόντους, ο Μέιερ 14 πόντους και ο Κόνιαρης 17 πόντους, περνώντας ως πρώτος στον τελικό.

Έτσι, οι Σακελλαρίου και ΜακΦάντεν έπαιξαν σε αγώνα μπαράζ τη συμμετοχή τους στον τελικό, με τον Έλληνα γκαρντ να κερδίζει με 3-1 και να τίθεται αντιμέτωπος με τον Αντώνη Κόνιαρη. Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής με 20-14, κατακτώντας τον τίτλο.

«Ήμουν πιο καλά προετοιμασμένος. Είχαμε ανταγωνισμό. Είχα μια συνταγή, δεν μπορώ να την πω τώρα, να μην μου την πάρουν για του χρόνου. Θέλει δουλειά», ήταν τα λόγια του νικητή Κόνιαρη.

Ο Σακελλαρίου από τη μεριά του τόνισε: «Ήταν πιο έτοιμος, είχε σουτάρει και χθες. Πλάκα κάνω. Όλοι ήταν πολύ καλοί. Συγχαρητήρια στον Αντώνη, το άξιζε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ