All Star Game : Πάνω απ’ τον Θανάση και στην… κορυφή ο Μούντι

All Star Game : Πάνω απ’ τον Θανάση και στην… κορυφή ο Μούντι

Ο Στέφαν Μούντι ήταν ο μεγάλος νικητής του εντυπωσιακού διαγωνισμού καρφωμάτων του All Star Game της Πάτρας, με τον γκαρντ του Ρεθύμνου μάλιστα να περνάει πάνω από τον Θανάση Αντετοκούνμπο στην καλύτερη προσπάθεια του!

Ένα μαγικό κάρφωμα του Στέφαν Μούντι, που πέρασε πάνω από τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ήταν αρκετό για να του δώσει τη νίκη στον εντυπωσιακό διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game της Πάτρας!

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα των Ελλήνων κόντρα στους ξένους All Stars έλαβε χώρα ο διαγωνισμός καρφωμάτων. Οι Οκτάβιους Έλις, Τζαχίν Κάρσον, Στέφαν Μούντι, Μάικ Κάισερ και Αντουέιν Ουίγκινς «κονταροχτυπήθηκαν» για το βραβείο.

Ο Έλις ξεκίνησε πρώτος συγκεντρώνοντας 56 βαθμούς, με τον Κάισερ που ακολούθησε να φτάνει τους 62. Ο Αντουέιν Ουίγκινς που ήταν τρίτος κατά σειρά μέτρησε 66 βαθμούς, όμως ο Στέφαν Μούντι έκλεψε την παράσταση, συγκεντρώνοντας 70 βαθμούς! Τελευταίος ήταν ο Τζαχίν Κάρσον, ο οποίος μάζεψε επίσης 70 βαθμούς.

Έτσι στον τελικό αναμετρήθηκαν οι Μούντι και Κάρσον με έπαθλο το τρόπαιο. Ο γκαρντ του Ρεθύμνου έκανε απίθανα πράγματα και μάλιστα, στο καλύτερο κάρφωμα της βραδιάς, κάρφωσε πάνω από τον Θανάση Αντετοκούνμπο, παίρνοντας σπίτι του το βραβείο του καλύτερου dunker του 22ου All Star Game!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ