Μουράτος : «Στο Λαύριο υπάρχει εξαιρετική οργάνωση»

Μουράτος : «Στο Λαύριο υπάρχει εξαιρετική οργάνωση»

Ο 23χρονος γκαρντ μίλησε για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του Λαυρίου σε πρωτάθλημα και Κύπελλο…

Το Λαύριο αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της φετινής Basket League, καθώς μετά από 14 αγωνιστικές φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 10-4.

Εκτός από το πρωτάθλημα, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη προελαύνει και στο Κύπελλο. Χθες, το βράδυ επικράτησε με 90-85 της ΑΕΚ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού. Ενας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας είναι ο Βασίλης Μουράτος. Ο 23χρονος γκαρντ μίλησε στο «Κανάλι 1» για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στη φετινή σεζόν και στάθηκε στην εξαιρετική οργάνωση που υπάρχει στο Λαύριο.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Κανάλι 1»:

Ο νεαρός γκαρντ μίλησε για την τρελή εφετινή κούρσα της ομάδας αλλά και για το μυστικό της επιτυχίας: «Μακάρι να ξέραμε που θα φτάσουμε, ακόμη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Η πραγματικότητα είναι οτι έχουμε τρυπήσει το ταβάνι μας γιατί ενώ πρωταρχικός στόχος ήταν η παραμονή παρ’ όλα αυτά με την απόδοση μας αλλάξαμε τους στόχους για την εφετινή χρονιά. Στο Λαύριο υπάρχει μια εξαιρετική οργάνωση τόσο στο διοικητικό κομμάτι, στο τεχνικό επιτελείο, αλλά το πιο σημαντικό είναι οτι στην ομάδα υπάρχουν παίκτες που έχουν τη διψά για να προοδεύσουν, θέλουν να εξελιχθούν και αυτό είναι το κοινό σημείο ανάμεσα στο τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες».

Ο Βασιλης Μουράτος στάθηκε και στην χθεσινή μεγάλη πρόκριση: «Ηταν ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρωταθλήματος γιατί ξέραμε οτι θα έκρινε την πρόκριση σε νοκ άουτ ματς. Εμείς ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα και γι’ αυτό κερδίσαμε».

Σε οτι αφορά τη συνέχεια: «Σίγουρα ονειρευόμαστε μια κούπα αλλά έχουμε και την αυτογνωσία να καταλάβουμε οτι αν έχουμε τα μυαλά μέσα στο κεφάλι θα μπορεί να έχει διάρκεια και συνέχεια όλο αυτό που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα».

Για τους προσωπικούς του στόχους τόνισε: «Η εφετινή χρονιά είναι μια από τις καλύτερες στη μέχρι τώρα μικρή μου καριέρα, νιώθω καλά στο γήπεδο, νιώθω ώριμος για να αποδείξω ποιος πραγματικά είμαι και έχω ανθρώπους που με πιστεύουν κάτι που είναι πολύ σημαντικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ