Πρίντεζης : «Μας βοήθησε η νίκη επί της Ρεάλ»

Πρίντεζης : «Μας βοήθησε η νίκη επί της Ρεάλ»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μετά το All Star Game του ΕΣΑΚΕ στην Πάτρα, στάθηκε στην γιορτή του μπάσκετ αλλά και στο διπλό του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο διπλό της Μαδρίτης, με τον Έλληνα φόργουορντ να συμμετέχει κανονικά και στο All Star Game και να προσφέρει θέαμα μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές στην Πάτρα.

Ο «Πριντ» σε δηλώσεις του αρχικά με το ματς στη Μαδρίτη τόνισε ότι: «Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο. Είχαμε αποτελέσματα που δεν θέλαμε. Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι θα μας βοηθούσε πολύ ψυχολογικά και βαθμολογικά. Δεν θέλαμε από μια άτυχη στιγμή να το χάναμε» ενώ για τη συνέχεια του Θρύλου είπε: «Έχουμε έναν τελικό μπροστά μας. Πρώτα, βέβαια, είναι το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Έχουμε απέναντί μας μια ανεβασμένη ομάδα. Το θέλουμε πολύ».

Τέλος, αναφερόμενος στο All Star Game της Πάτρας, υποστήριξε: «Ήταν μια όμορφη γιορτή. Περάσαμε πολύ ωραία. Ελπίζω και ο κόσμος να πέρασε ωραία. Ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ. Μακάρι να γίνεται κάθε χρόνο μια όμορφη γιορτή όπως σήμερα. Αν περνάει καλά ο κόσμος, αν υπάρχει απήχηση, αν αρέσει στα παιδιά, τότε ναι, να συνεχιστεί. Οι ξένοι έπαιξαν λίγο καλύτερα. Τους φτάσαμε στο τέλος, αλλά έπαιξαν καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ