ΠΑΟΚ : Ερχεται την Παρασκευή ο Τζος Κάρτερ

ΠΑΟΚ : Ερχεται την Παρασκευή ο Τζος Κάρτερ

Ο Αμερικανός αναμένεται την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Δικεφάλου.

Στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ αναμένεται την Παρασκευή ο Τζος Κάρτερ.

Ο 34χρονος Αμερικανός σμολ φόργουορντ, ο οποίος θα πρέπει να περάσει και από το απαραίτητο τεστ για Covid-19, θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Δικεφάλου του Βορρά και θα τεθεί στη διάθεση του Αρη Λυκογιάννη, για την επανέναρξη της Basket League. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κάρτερ γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα, αφού πέρσι αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια της Basket League με την ομάδα του Ρεθύμνου.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω. Είναι πάντα ευλογία να μπορείς να δουλεύεις κάνοντας αυτό που αγαπάς, πολύ περισσότερο τώρα, μέσα στην πανδημία. Για αυτό και είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στα παρκέ, για να παίξω για μία ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ», ανέφερε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις ο Αμερικανός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ