Αρης : «Μέσα» ο Λιτλ, ατομικό ο Μιλόσεβιτς

Αρης : «Μέσα» ο Λιτλ, ατομικό ο Μιλόσεβιτς

Ο Αμερικανός επέστρεψε στις προπονήσεις, ενώ ο Μιλόσεβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (28/02, 20:00), για την 15η αγωνιστική της Basket League συνέχισε ο Αρης. Ο Σάββας Καμπερίδης είδε τον Μάριο Λιτλ να επιστρέφει χθες στην Ελλάδα και σήμερα να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Αντίθετα, ο Μιλόσεβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αναφέρει η ΚΑΕ Άρης:

Παρόντος του Mario Little πραγματοποιήθηκε η σημερινή (20/02) προπόνηση του ΑΡΗ, που προετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Αμερικανός παίκτης επέστρεψε χθες (19/02) στη Θεσσαλονίκη και σήμερα (20/02) τέθηκε στη διάθεση του Σάββα Καμπερίδη.

Στο μεγαλύτερο μέρος του ομαδικού προγράμματος συμμετείχε ο Vladimir Dragicevic, ενώ ο Milan Milosevic ακολούθησε ατομικό. Απών ήταν ο διεθνής, Γιάννης Κουζέλογλου.

Αύριο (21/02), οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τις τελευταίες ανάσες και θα επιστρέψουν στο γήπεδο τη Δευτέρα (22/02), προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (28/02, 20:00), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.”

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ