Το μήνυμα του Δ. Γιαννακόπουλου για τη μεταγραφή του Χεζόνια (pic)

Το μήνυμα του Δ. Γιαννακόπουλου για τη μεταγραφή του Χεζόνια (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ανάρτηση στα social media για την απόκτηση του Μάριο Χεζόνια και απέδωσε τα εύσημα για την πραγματοποίηση της σπουδαίας μεταγραφής στους Τριαντόπουλο, Διαμαντίδη, Αλβέρτη και Παππά.

Σε μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές των τελευταίων ετών προχώρησε ο Παναθηναϊκός, με τους Πράσινους να προσθέτουν στο ρόστερ τους τον Μάριο Χεζόνια.

Μια μεταγραφή που χαροποίησε ιδιαίτερα και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος μπορεί να έχει σταματήσει την ενασχόλησή του με τον Παναθηναϊκό από κάποιο διοικητικό πόστο, αλλά παραμένει οπαδός του Τριφυλλιού και παρακολουθεί τις εξελίξεις στην αγαπημένη του ομάδα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το βράδυ της Δευτέρας έκανε ανάρτηση στα social media για την απόκτηση του Μάριο Χεζόνια και απέδωσε τα εύσημα για την πραγματοποίηση της μεταγραφής στους Τάκη Τριαντόπουλο, Δημήτρη Διαμαντίδη, Φραγκίσκο Αλβέρτη και Νίκο Παππά, που «τρέχουν» την ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τότε που αποχώρησε ο ίδιος από τα «πράσινα» κοινά.

«Συγχαρητήρια στο Τάκη, τον Δημήτρη, τον Φραγκίσκο και τον Νίκο που με απόλυτη μυστικότητα και αριστοτεχνικό τρόπο έντυσαν στα πράσινα τον τεράστιο Μάριο Χεζόνια», αναφέρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ