Σακελλαρίου : «Ακόμη μία υπέρβαση με τον Προμηθέα»

Σακελλαρίου : «Ακόμη μία υπέρβαση με τον Προμηθέα»

Τις πιθανότητες που έχει να νικήσει μέσα στην Πάτρα θέλει να εξαντλήσει ο Πανιώνιος.

Έστω κι αν οι πιθανότητες παραμονής στην Basket League είναι περιορισμένες, ο Πανιώνιος συνεχίζει την προσπάθεια του, θέλοντας να τις εξαντλήσει. Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, οι κυανέρυθροι έχουν πολύ δύσκολο έργο, καθώς φιλοξενούνται από τον Προμηθέα στην Πάτρα, την Τετάρτη (ΕΡΤ1 Basket League Show).

Ο Βαγγέλης Σακελαρίου από το blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ, υποστήριξε πως ο Πανιώνιος δεν έχει τίποτα να χάσει και πως θα πάει στην Πάτρα για να πραγματοποιήσει ακόμη μία υπέρβαση.

Αναλυτικά όσα έγραψε

«Η δύσκολη αποστολή και η επιτυχία της ομάδας.

Καλησπέρα και πάλι. Για τον Πανιώνιο ξεκινά άλλη μια δύσκολη αποστολή, καθώς ο Προμηθέας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, πόσο μάλλον όταν παίζει στο γήπεδό του. Γνωρίζουμε πως τίποτα δεν θα μας χαριστεί, πως ξεκινάμε άλλο ένα ματς δίχως να είμαστε το φαβορί, πως πρέπει να επιχειρήσουμε άλλη μια υπέρβαση.

Από την άλλη γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, ότι για μας κάθε αγώνας είναι τελικός και μόνο με αυτόν τον τρόπο τον αντιμετωπίζουμε και ότι πρέπει από κάθε εμφάνισή μας να κερδίζουμε και κάτι. Ανεξάρτητα από το αν θα είμαστε εμείς οι νικητές, κάτι που είναι και το βασικό ζητούμενο, δεν μπορούμε να φεύγουμε με… άδεια χέρια.

Επί προσωπικού, είμαι χαρούμενος που σε λίγες ημέρες βρίσκομαι ξανά στην Πάτρα. Η συμμετοχή μου στον διαγωνισμό τριπόντων ήταν μια επιτυχία, όχι τόσο ατομική, όσο επιτυχία της ομάδας. Οι συμμετοχές προέκυψαν από τον πίνακα της στατιστικής, από τα εύστοχα σουτ, αλλά για να είναι ένα σουτ εύστοχο δεν φτάνει μόνο ένας καλός σουτέρ, πρέπει να πάρει και την κατάλληλη πάσα, την κατάλληλη στιγμή.

Ευχαριστώ τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου, που με βοήθησαν να είμαι παρών στο All Star Game κι εύχομαι του χρόνου να είμαστε περισσότεροι οι «κυανέρυθροι» εκπρόσωποι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ