Αρης : Ατομικό ο Σταμάτης, επέστρεψε ο Κουζέλογλου

Αρης : Ατομικό ο Σταμάτης, επέστρεψε ο Κουζέλογλου

Ο Σταμάτης ακολούθησε ατομικό για προληπτικούς λόγους, λόγω ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική – Επέστρεψε ο Κουζέλογλου και αύριο θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Την προετοιμασία του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (28/02, 20:00, ΕΡΤ3), για τη 15η αγωνιστική της Basket League, συνέχισε ο Αρης.

Στην προπόνηση της Τρίτης (23/2) ο Δημήτρης Σταμάτης ακολούθησε ατομικό για προληπτικούς λόγους, λόγω ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική, ενώ μόνος του γυμνάστηκε ο Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Οσον αφορά στον Κουζέλογλου, επέστρεψε σήμερα στη Θεσσαλονίκη κι από αύριο (24/02) θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ:

Μέρος του ομαδικού προγράμματος και στη συνέχεια ατομικό ακολούθησε για προληπτικούς λόγους, ο Δημήτρης Σταμάτης, λόγω ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική.

Μόνος του γυμνάστηκε ο Milan Milosevic. Ο Γιάννης Κουζέλογλου επέστρεψε σήμερα (23/02) στη Θεσσαλονίκη κι από αύριο (24/02) θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «κίτρινων». Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο (24/02), μια φορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ