Πήρε ΜακΝίλι ο Πανιώνιος

Πήρε ΜακΝίλι ο Πανιώνιος

Παίκτης του Πανιωνίου είναι ο Κρις ΜακΝίλι, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και θα ενισχύσει τους Νεοσμυρνιώτες. Ο 25χρονος (1,94μ) γκαρντ τέθηκε στη διάθεση του Βαγγέλη Ζιάγκου, προερχόμενος από δυο χρονιές στην Αυστρία υπό την καθοδήγηση ενός ανθρώπου με στενές σχέσεις με τον Πανιώνιο, του Κρις Χουγκάζ που τον είχε […]

Παίκτης του Πανιωνίου είναι ο Κρις ΜακΝίλι, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και θα ενισχύσει τους Νεοσμυρνιώτες.

Ο 25χρονος (1,94μ) γκαρντ τέθηκε στη διάθεση του Βαγγέλη Ζιάγκου, προερχόμενος από δυο χρονιές στην Αυστρία υπό την καθοδήγηση ενός ανθρώπου με στενές σχέσεις με τον Πανιώνιο, του Κρις Χουγκάζ που τον είχε στους Όμπερβαρτ Γκάνερς.

Ο ΜακΝίλι αν και πιο νέος στην ομάδα αναμένεται να παίξει σε επίσημο ματς νωρίτερα από τον Κάλβιν Γκοντφρέι, ο οποίος προπονείται εδώ και μια εβδομάδα με τον Πανιώνιο, αλλά δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, όσο δεν λύνεται η συνεργασία με τον Τόνι Γουντς.

Ο 27χρονος Γκοντφρέι παίζει μέσα στη ρακέτα, αγωνιζόταν στον Λίβανο και τον ξέρει καλά ο Ζιάγκος, όμως, ο προγραμματισμός είναι να πάρει μια παράταση η παραμονή του Γουντς στην ομάδα και να προχωρήσει η αντικατάσταση μετά από κάποιες αγωνιστικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ