Άρης : Επίθεση στον Λάσκαρη από τον Super 3

Την παρέμβαση της κυβέρνησης, αλλά και της δικαιοσύνης ζητάει ο Super 3 για την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης, ζητώντας να δεσμεύσει τους λογαριασμούς του Νίκου Λάσκαρη.

Άρης : Επίθεση στον Λάσκαρη από τον Super 3 | to10.gr

Ο κεντρικός σύνδεσμος των φίλων του Άρη, Super 3 εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον Νίκο Λάσκαρη, στον οποίο απευθύνεται με βαρύς χαρακτηρισμούς. Επίσης αφήνει αιχμές για το πως ανέλαβε την ομάδα ενώ ζητάει από την κυβέρνηση και τη δικαιοσύνη να δεσμεύσει τους λογαριασμούς του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Προς θεσμικά όργανα πολιτείας και δικαιοσύνης του ελληνικού κράτους …

Ακούστε μας καλά !!!
Έχουμε ζήσει πολλές αδικίες και πολλά δεινά σαν οπαδοί αυτού του τεράστιου συλλόγου που λέγεται ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό κύτταρο της Μακεδονίας για περισσότερο από 100 χρόνια , έχοντας φέρει αμέτρητες διακρίσεις σε όλα τα αθλήματα .

Με αποκορύφωμα την ναυαρχίδα του συλλόγου μας που είναι το τμήμα μπάσκετ που κοινώς αποδεκτά ψηφίστηκε η ομάδα του 20ου αιώνα, κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες εντός και εκτός συνόρων, η ομάδα του Άρη στο μπάσκετ δημιούργησε γενιές αμέτρητων Ελλήνων φιλάθλων και καλαθοσφαιριστών και το παραδέχονται όλοι τους …..

Λοιπόν απαιτούμε να γίνει πολιτική παρέμβαση και παρέμβαση της δικαιοσύνης σε αυτό το τελευταίο τσαρλατανισμό που βλέπουμε να εξελίσσεται ενώπιον όλων μας χωρίς ντροπή από έναν άνθρωπο ,που πήρε πριν τρία χρόνια τις μετοχές του Άρη έναντι πινακίου φακής με την πρόθεση υποτίθεται να πληρώσει τα οποία χρέη είχαν δημιουργηθεί και να κάνει ξανά τον Αρη να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη σύμφωνα με τις εξαγγελίες του, τα οποία όπως μπορει ο καθένας να αντιληφθεί εύκολα πλέον, αποτελούσαν μια πρόφαση για να χρησιμοποιήσει τον τεράστιο σύλλογο μας για την- πιθανοτατα -παράνομη διακίνηση χρηματικών ποσών και για να τον χρησιμοποιήσει σαν ασπίδα για τις παράνομιες που διετέλεσε εντός και εκτός συνόρων της χώρας μας …

Απαιτούμε, αυτόν τον τυχοδιώκτη και όλα τα μέλη της οικογένειας του που εγίναν αναγνωρίσιμοι στην ελληνική κοινωνία μέσω του Αρη, να τους δεσμεύσετε όλα τους τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν για να αποπληρωθούν τα χρέη που δημιούργησαν στην ομάδα μπάσκετ ΚΑΕ ΑΡΗΣ ….

Υ.Γ: Είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ ο ΑΡΗΣ να βγει από την δύσκολη θέση στην οποία τον έχει φέρει ο Λάσκαρης και η οικογένεια του σκοπίμως …..

Υ.Γ2 : ΣΗΜΕΡΑ αδέρφια όλοι στο παλέ να στηρίξουμε την ομάδα μας και να στείλουμε το μήνυμα προς πασα κατεύθυνση οτι ο αυτοκράτορας δεν θα παραδοθεί ΠΟΤΕ !!!».

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο