Μπουρούσης : Στο ΟΑΚΑ για να δει το Παναθηναϊκός – Γυμναστικός Λάρισας Φάρος

Μπουρούσης : Στο ΟΑΚΑ για να δει το Παναθηναϊκός – Γυμναστικός Λάρισας Φάρος

Στο Νίκος Γκάλης βρέθηκε ο Ελληνας σέντερ προκειμένου να δει το ματς του Παναθηναϊκού με τον Φάρο. Χαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του και απάντησε στο αν υπάρχει πιθανότητα να γυρίσει στους πράσινους.

Στο κλειστό Νίκος Γκάλης των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (14/2) ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο Ελληνας σέντερ που φέτος αγωνίζεται στην Κίνα, ταξίδεψε στην χώρα μας, έχοντας κενό στις υποχρεώσεις του με τους
Zhejiang Lions

O Μπουρούσης έγινε δεκτός με χειροκρότημα από τους φίλους των πράσινων, αλλά και του ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Πριν την έναρξη του ματς, βρέθηκε μάλιστα στο παρκέ και χαιρέτησε παλιούς συμπαίκτες του, έχοντας θερμό τετ α τετ με τον Νικ Καλάθη.
Στη συνέχεια ανέβηκε στα επίσημα από όπου και παρακολούθησε το ματς δίπλα στον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Στο ημίχρονο του ματς, ρωτήθηκε από τον ρεπόρτερ του συνδρομητικού καναλιού για το αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, για να απαντήσει εύσχημα «Να είστε καλά παιδιά», ενώ ακόμη είπε: «Έχω έρθει εδώ και 2 μέρες στη Ελλάδα. Ήρθα να δω το παιχνίδι. Από τη στιγμή που έχω τη δυνατότητα να παίξω, λόγω και της διακοπής του πρωταθλήματος στην Κίνα και υπάρχει το δικαίωμα, εγώ μπορώ να έρθω. Όλα είναι καλά το απολαμβάνω. Δουλεύω καλά στην προπόνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ