Άρης : Εννέα Σουηδοί αγόρασαν διαρκείας!

Άρης : Εννέα Σουηδοί αγόρασαν διαρκείας!

Παρέα εννέα Σουηδών φιλάθλων του μπάσκετ θα βρίσκονται στο Παλέ στις 10 Μαρτίου, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ.

Απίστευτο κι όμως… σουηδικό. Μια παρέα εννέα Σουηδών φιλάθλων αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας του μπασκετικού Άρη! Η ιστορία έχει ως εξής. Οι Σουηδοί είναι λάτρεις του μπάσκετ και στόχος τους ήταν να έρθουν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσουν το ντέρμπι του αυτοκράτορα με τον ΠΑΟΚ, το οποίο πιθανότατα θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου στο Nick Galis Hall.

Ετσι επικοινώνησαν με την κίτρινη ΚΑΕ, ζητώντας να μάθουν πως μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια. Ωστόσο επειδή τα εισιτήρια του συγκεκριμένου ματς θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του επόμενου μήνα, αποφάσισαν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας!

Αυτό το έκαναν θέλοντας να είναι καλυμμένοι, καθώς σε ένα τέτοιο ντέρμπι, το πιθανότερο είναι να υπάρξει sold out.

Οι Σουηδοί έχουν ενημερωθεί για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Άρη, γι αυτό και διάλεξαν να ταξιδέψουν από τη μακρινή χώρα τους ώστε να την βιώσουν.

Μάλιστα οι Σκανδιναβοί οπαδοί «βομβαρδίζουν» το μέιλ της ΚΑΕ ζητώντας πληροφορίες για την πόλη, αλλά και τον κόσμο του Άρη, θέλοντας να οργανώσουν όσο καλύτερα το ταξίδι τους. Χαρακτηριστικό είναι οτι ζήτησαν να μάθουν που υπάρχουν στέκια με φιλάθλους του Αρη ώστε να τους συναντήσουν και να τους γνωρίσουν!

Θυμίζουμε ότι το όμορφο παράδειγμα των Σουηδών ανέφερε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στις δηλώσεις του μετά το ματς με τη Λαύριο στη χθεσινή (14/2).

Η αναφορά του Γιαννακη στους Σουηδούς στο 6:20 του βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ