Καμπερίδης : «Βγάλαμε την Λάρισα έξω από το παιχνίδι της»

Καμπερίδης : «Βγάλαμε την Λάρισα έξω από το παιχνίδι της»

Ο προπονητής του Αρη μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη επί της Λάρισας με 70-52.

Στην εξαιρετική άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του στάθηκε ο προπονητής του Αρη, Σάββας Καμπερίδης, μετά τη νίκη επί της Λάρισας με 70-52 για την 16η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Καμπερίδη:

«Από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι θέλαμε τη νίκη. Είχαμε στιγμές που γίνανε λάθη πάνω στην ένταση του αγώνα και στην πίεση του αποτελέσματος, αλλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα καταφέραμε να μείνουμε μαζί και να κερδίσουμε τις περισσότερες μονομαχίες του ένας εναντίον ενός. Πήραμε τα ριμπάουντ, αναγκάσαμε τη Λάρισα να σημειώσει μόλις τέσσερα τρίποντα κι ενώ εκεί βρίσκεται στο δυνατό σημείο της και με την πίεση που ασκήσαμε, τους βγάλαμε έξω από το ρυθμό της.

Είναι μια σημαντική νίκη η οποία όμως, έτσι όπως είναι η κατάσταση στη βαθμολογία, ξέρουμε όμως ότι θα πρέπει να πετύχουμε κι άλλες για να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία μας και μετά να δούμε αν μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Λάρισα, είναι μια ομάδα η οποία είναι εξαιρετική στην έδρα της και πιστεύω ότι θα πετύχει τους στόχους της».

Για την άμυνα που έπαιξε ο Αρης: «Καταφέραμε να βγάλουμε τη Λάρισα έξω από το παιχνίδι της. Αντιμετωπίσαμε αρκετά καλά τις καταστάσεις ένας εναντίον ενός και είχαμε συγκέντρωση. Από τη στιγμή που σταματήσαμε το μακρινό σουτ, το παιχνίδι ήταν στα δικά μας χέρια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ