Κουζέλογλου : «Συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας»

Κουζέλογλου : «Συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας»

Ο Κουζέλογλου έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού με τον Ηρακλή.

Στον αυριανό κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή (10/3) αναφέρθηκε ο Γιάννης Κουζέλογλου μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Ο άσος του Αρη τόνισε ότι η νίκη απέναντι στη Λάρισα ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία του ίδιου και των συμπαικτών του και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού με τον Γηραιό. Οι Κίτρινοι θα αντιμετωπίσουν αύριο τον Ηρακλή στο εξ αναβολής αγώνα της 13ης αγωνιστική της Basket League, με στόχο την 6η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη επί της Λάρισας στην έδρα μας, σε έναν αγώνα που ήταν κρίσιμος για τη μετέπειτα πορεία μας στο πρωτάθλημα και θέλαμε πολύ να τον κερδίσουμε, όπως δείξαμε και με την εμφάνισή μας. Ήταν ένα αποτέλεσμα, το οποίο, εκτός από τη ψυχολογία, ανέβασε και την αυτοπεποίθησή μας, όμως δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο σ’ αυτό.

Ακολουθεί ένα δύσκολο, εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή που, κατέκτησε ένα σημαντικό «διπλό» επί του Περιστερίου. Είναι πολύ απαιτητική βδομάδα για μας, διότι θα δώσουμε τρεις αναμετρήσεις σε διάστημα οκτώ ημερών, οι δυο εκ των οποίων εκτός έδρας.

Είμαστε υποχρεωμένοι να προσαρμοστούμε σε αυτή την κατάσταση και να προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία.

Ο Ηρακλής διαθέτει μια δυνατή ομάδα, με αρκετούς έμπειρους παίκτες, ενώ εδώ και λίγο καιρό έχει νέο προπονητή. Εμείς, από την πλευρά μας, θα πρέπει να παρουσιαστούμε με όσο μεγαλύτερο βαθμό συγκέντρωσης γίνεται και να εκτελέσουμε με συνέπεια το πλάνο του προπονητή για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να φτάσουμε στη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ