Παπαθεοδώρου : «Οι σκέψεις μας είναι με τον Ματσιούλις»

Παπαθεοδώρου : «Οι σκέψεις μας είναι με τον Ματσιούλις»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του Γιόνας Ματσιούλις, τονίζοντας πως όλη η ομάδα στέκεται δίπλα στον Λιθουανό.

Για τις δύσκολες ώρες που περνά ο Γιόνας Ματσιούλις μετά τον θάνατο του πατέρα του, μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, τονίζοντας πως όλοι στην ΑΕΚ βρίσκονται στο πλευρό του Λιθουανού φόργουορντ.

Παράλληλα ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ κατάσταση, αλλά οι παίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για τη νίκη.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και πολύ στενοχωρημένοι για την απώλεια του πατέρα του Γιόνας. Τον σκεφτόμαστε και του συμπαραστεκόμαστε. Αυτή τη στιγμή συναισθανόμαστε τις δύσκολες ώρες, που περνά. Η σκέψη μας βρίσκεται στον Γιόνας και την οικογένειά του.

Από κει και πέρα, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα ντέρμπι, απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Εμείς ανεβαίνουμε Θεσσαλονίκη για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να επιστρέψουμε με τη νίκη»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ