Basket League: «Ντέρμπι Δικεφάλων» στη Θεσσαλονίκη

Basket League: «Ντέρμπι Δικεφάλων» στη Θεσσαλονίκη

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ ξεχωρίζει από το σημερινό (13/03) πρόγραμμα της Basket League, με τον Ιωνικό Νικαίας να φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τον Άρη από τον Προμηθέα στο «Δημήτριος Τόφαλος».

Με τρείς σημαντικές αναμετρήσεις ξεκινάει η 17η αγωνιστική της Basket League.

Πιο συγκεκριμένα, στις 17:00 διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ. Η «Ένωση» προέρχεται από τη νίκη με καλή εμφάνιση εναντίον εναντίον της Τουρκ Τέλεκομ στο Basketball Champions League και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στους εγχώριους αγώνες, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να μην υπολογίζει στους τραυματίες Νίκο Γκίκα, Γιανίκ Μορέιρα, Νίκο Ζήση, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Γιόνας Ματσιούλις.

Επιπλέον, στις 20:00,στο ΟΑΚΑ,ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ιωνικό Νικαίας με στόχο να φτάσει την 13η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Όντεντ Κάτας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον 0 Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος βρίσκετε στην Σερβία για να συμβουλευτεί τον προσωπικό του γιατρό σχετικά με τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει στη γάμπα, ενώ στην αποστολή θα βρεθεί ο Μάριο Χεζόνια, που δηλώθηκε στο ρόστερ για την Basket League στη θέση του Σέρβου πλέικ-μέικερ.

Τέλος, στις 17:00, στο «Δημήτριος Τόφαλος», ο φορμαρισμένος Προμηθέας θα υποδεχτεί τον Άρη με σκοπό να διευρύνει το νικηφόρο του σερί και να πραγματοποιήσει μια ακόμη καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 13/03

17:00 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (ΕΡΤ3)
17:00 Προμηθέας – Άρης (ERTFLIX)
20:00 Παναθηναϊκός – Ιωνικός (ΕΡΤ3)

Κυρικαή 14/03

17:00 Λάρισα – Κολοσσός (ERTFLIX)
17:00 Ηρακλής – Μεσολόγγι (ΕΡΤ3)
20:00 Λαύριο – Περιστέρι (ΕΡΤ3)

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ