Εριξε… βόμβα ο Κερέμ Καντέρ : «Ο Ενές θα παίξει στον Παναθηναϊκό…»

Εριξε… βόμβα ο Κερέμ Καντέρ : «Ο Ενές θα παίξει στον Παναθηναϊκό…»

Ο αδερφός του Τούρκου NBAer, που αγωνίζεται στον Κολοσσό Ρόδου, αποκάλυψε ότι ο Ενές όταν αποχωρήσει από το ΝΒΑ θα έρθει στην Ελλάδα για να παίξει στον Παναθηναϊκό!

Ο Ενές Καντέρ έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα έβαλε το… χεράκι του, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μάριο Χεζόνια στους Πράσινους.

Ο αδερφός του Ενές, Κερέμ, ο οποίος αγωνίζεται στην Ελλάδα με τα χρώματα του Κολοσσού Ρόδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην δημόσια τηλεόραση, αποκάλυψε ότι ο αδερφός του όταν ολοκληρώσει την καριέρα του στο ΝΒΑ θα έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο πλευρό του αδερφού του Ενές και να παίξουν μαζί στον Παναθηναϊκό. Όπως κάνουν τα αδέρφια Γκραντ στον Προμηθέα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πρόσφατα ο Τούρκος NBAer πρόσφατα σε ανάρτηση που είχε κάνει στα social media είχε εκφράσει την επιθυμία του να φορέσει τα χρώματα του Τριφυλλιού. «Τα πάντα για να βοηθώ τους Έλληνες αδελφούς και τις Ελληνίδες αδελφές μου. Ας ελπίσουμε κάποια μέρα να δούμε έναν Καντέρ να φοράει τη φανέλα σας», είχε σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ενές.

Οσον αφορά στον Κερέμ, ο αδερφός του Τούρκου 28χρονου σέντερ που αγωνίζεται στο Πόρτλαντ, φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τον Κολοσσό, μετρώντας 16.9 πόντους, 6.8 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 27 λεπτά συμμετοχής σε 17 αγώνες της Basket League.

Δείτε τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ