ΠΑΟΚ : Τουλάχιστον ένα μήνα εκτός ο Τσαλμπούρης

ΠΑΟΚ : Τουλάχιστον ένα μήνα εκτός ο Τσαλμπούρης

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αριστερό του καρπό στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τις εκτιμήσεις να δείχνουν πως θα μείνει εκτός για τουλάχιστον ένα μήνα.

Σοβαρό τραυματισμό στον αριστερό του καρπό υπέστη ο Γιώργος Τσαλμπούρης στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ και οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι θα μείνει εκτός για τουλάχιστον ένα μήνα.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της προπόνησης ο διεθνής φόργουορντ του Δικεφάλου στάθηκε άτυχος, τραυματίστηκε και μετέβη άμεσα στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για εξετάσεις. Εκεί διαπιστώθηκε ότι υπέστη λοξό σπειροειδές κάταγμα τρίτου μετακαρπίου στο αριστερό χέρι, κάτι που εκτιμάται πως θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα.

Ωστόσο, μέσα στην ημέρα θα γνωστοποιηθεί ο τρόπος αποκατάστασης του τραυματισμού και με αυτόν τον τρόπο θα κριθεί και το ακριβές διάστημα της απουσίας του. Όπως και να ‘χει, σίγουρα θα χάσει τα παιχνίδια των απρόμαυρων με Άρη (εκτός), Κολοσσό (εντός), Ιωνικό (εκτός), Περιστέρι (εντός), Μεσολόγγι (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ