Λυκογιάννης : «Ομάδα με καλό αγωνιστικό πρόσωπο ο Άρης»

Λυκογιάννης : «Ομάδα με καλό αγωνιστικό πρόσωπο ο Άρης»

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη τονίζοντας πως οι κιτρινόμαυροι έχουν δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο στα τελευταία ματς.

Ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Άρη σε άλλο ένα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον Άρη Λυκογιάννη να μιλά για το παιχνίδι, τονίζοντας πως οι ασπρόμαυροι θα πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ότι η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο στα τελευταία ματς, ενώ στάθηκε και στο ότι πρόκειται για εκτός έδρας αγώνα.

Οι δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη:

«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, με ιδιαιτερότητες και απέναντι σε μία ομάδα που τον τελευταίο μήνα έχει δείξει ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Είναι μία ομάδα που δείχνει να έχει βρει χημεία. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι για μας, άρα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας.

Θα παίξουν σημαντικό ρόλο, ο έλεγχος του ρυθμού, τα ριμπάουντ κυρίως, γιατί ο Άρης είναι μία ομάδα που πηγαίνει πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση στο αμυντικό κομμάτι και να διαβάσουμε σωστά αυτά που θα μας δώσει ο αντίπαλος στην επίθεση. Κι όλα αυτά τα στοιχεία θα καθορίσουν τον τελικό νικητή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ