Βασιλόπουλος : «Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν στο τέλος»

Βασιλόπουλος : «Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν στο τέλος»

Για την αναμέτρηση της Δευτέρας εναντίον του Παναθηναϊκού αλλά και για τα πλέι οφ μίλησε ο αρχηγός του Περιστερίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Περιστερίου για την επερχόμενη αναμέτρηση της Δευτέρας (22/03, 15:00) εναντίον του Παναθηναϊκού στο «Κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου» για την 18η αγωνιστική της Basket League.

Ο αρχηγός του Περιστερίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση εναντίον του «τριφυλλιού» αλλά και για τον στόχο των πλέι οφ:

«Για μας είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς ψάχνουμε κάτι να κερδίζουμε μετά από κάθε εμφάνιση μας. Συνεχώς έχουμε αλλαγές και νέες προσθήκες. Ξέρουμε ότι είμαστε σε μια πολύ δύσκολη καμπή της φετινής χρονιάς, αλλά παρ’ ολ’ αυτά, ανεξαρτήτως του τι έχει γίνει μέχρι τώρα θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Να βάλουμε τις βάσεις, γιατί έρχονται τα πλέι οφ. Οπότε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε όσο περισσότερο γίνεται για να βελτιωθούμε, όσο περισσότερο μπορούμε.

Θα πρέπει να κοιτάξουμε την δική μας την δουλειά, τι απαιτείται να κάνουμε για να βελτιωθούμε, για το υπόλοιπο της χρονιάς. Δεν έχει χαθεί ακόμη κάτι. Μπορεί να έχουμε κάνει μια σχετικά άσχημη χρονιά, βάση των ικανοτήτων μας, αλλά θεωρώ ότι τα πάντα μπορούν να αλλάξουν στο τέλος, εάν είμαστε σωστοί και έτοιμοι στο παρκέ» ήταν τα λόγια του 37χρονου φόργουορντ του Περιστερίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ