Καμπερίδης : «Θα έπρεπε να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις στο τέλος»

Καμπερίδης : «Θα έπρεπε να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις στο τέλος»

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν πήραν τις σωστές αποφάσεις στα κρίσιμα σημεία της τέταρτης περιόδου στάθηκε ο Σάββας Καμπερίδης μετά την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ.

Ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε στην ΕΡΤ μετά την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στην τελευταία περίοδο όπου τόνισε πως οι «κίτρινοι» δεν πήραν τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καμπερίδης:

«Ήταν ένα παιχνίδι με τα χαρακτηριστικά που περιμέναμε. Είχε αρκετή ένταση. Η ομάδα έκανε αρκετά καλή δουλειά για να ελέγξει τους Λοβ και Γκρίφιν που είναι οι βασικοί χειριστές. Δυστυχώς στην τέταρτη περίοδο ο ΠΑΟΚ ανέβασε την πίεση, γίναμε λίγο στατικοί, δεν καταφέραμε να εκτελέσουμε τις επιθέσεις μας όπως έπρεπε. Ίσως θα έπρεπε να κατευθύνω λίγο πιο απαιτητικά κάποιες επιθέσεις. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι κρίθηκε στο ένας εναντίον ενός, το τρίποντο του Κάρτερ σε ένα σημείο που περάσαμε μπροστά έκρινε σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη. Είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές αλλά θα έπρεπε να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά θα παλέψουμε όπως όλα τα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ