Περιστέρι – Παναθηναϊκός 68-74: Ο Παπαπέτρου γλίτωσε τον Παναθηναϊκό από κάζο

Περιστέρι – Παναθηναϊκός 68-74: Ο Παπαπέτρου γλίτωσε τον Παναθηναϊκό από κάζο

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός για τρία δεκάλεπτα απέναντι σε ένα τρομερά μαχητικό Περιστέρι, όμως ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο τέλος το πήρε πάνω του και γλίτωσε τους Πράσινους από μια άσχημη ήττα.

Σε ένα παιχνίδι όπου το Περιστέρι ήταν καταπληκτικό για περίπου 32′, ο Παναθηναϊκός με ηγέτη τον Ιωάννη Παπαπέτρου κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη με σκορ 74-68 και να γλιτώσει από άσχημη ήττα.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν να προηγηθούν ακόμη και με 12 πόντους διαφορά, παίζοντας γρήγορο μπάσκετ και αναγκάζοντας σε κακές επιλογές τους Πράσινους στην επίθεση, όμως οι τραυματισμοί των Καράμπελα (πριν αρχίσει το ματς), Γκουτιέρεζ (κατά τη διάρκεια), αλλά και το φάουλ που φορτώθηκαν οι ψηλοί της ομάδας δεν τους επέτρεψαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω, από τη στιγμή που το «τριφύλλι» σοβαρεύτηκε.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο αρχηγός Ιωάννης Παπαπέτρου που σημείωσε 17 πόντους, σκοράροντας κρίσιμα καλάθια στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ 10 είχε ο Γιώργος Παπαγιάννης. Από την άλλη πλευρά, για τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Τεράν Πέτεγουεϊ με 21 πόντους και ο Τρε ΜακΛιν με 15.

Δείτε ΕΔΩ το live και την εξέλιξη της αναμέτρησης*

Στο πρώτο ημίχρονο το Περιστέρι πραγματοποίησε μια καταπληκτική εμφάνιση, κυρίως από πλευράς δημιουργίας, έχοντας σχεδόν διπλάσιες ασίστ από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δυσκολευόταν κυρίως από το δίποντο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου ήταν εμφανώς πιο συγκεντρωμένοι, τρέχοντας στο ανοιχτό γήπεδο και παίζοντας σε υψηλή ταχύτητα μπόρεσαν να πάνε στα αποδυτήρια στο +8 (45-37).

Η τρίτη περίοδος ήταν εντελώς διαφορετική, καθώς ο ρυθμός έπεσε και οι άμυνες έγιναν πιο σκληρές, με αποτέλεσμα να έχουμε χαμηλό σκορ, με τους γηπεδούχους πάντως να φτάνουν ακόμα και στο +12, απέναντι στους άστοχους «πράσινους».

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, το Περιστέρι φάνηκε να μένει από δυνάμεις, μετά τη μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποίησε για περίπου 32 λεπτά και παραδόθηκε, ειδικά από τη στιγμή που ο Παπαπέτρου είχε βρεθεί σε τρομερή κατάσταση σκοράροντας ακατάπαυστα για να χαρίσει τη νίκη στο σύνολο του Όντεντ Κάτας.

Δείτε το box score του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ