Άρης : Επιστροφή στις προπονήσεις, χωρίς τους διεθνείς

Άρης : Επιστροφή στις προπονήσεις, χωρίς τους διεθνείς

Μετά το τριήμερο ρεπό που είχε παραχωρήσει ο Παναγιώτης Γιαννάκης, η ομάδα του επέστρεψε την Κυριακή (18/2) σε προπονητικούς ρυθμούς.

Εν τη απουσία των διεθνών Λευτέρη Μποχωρίδη, Γιάννη Αθηναίου και Ιβάν Μάρας προπονήθηκε ο Άρης  την Κυριακή (18/2), με τους κίτρινους να επιστρέφουν στην δουλειά, μετά το τριήμερο ρεπό που έδωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην ομάδα του.

Οι τρεις διεθνείς, έχουν κληθεί στην προετοιμασία της Εθνικής μας Ομάδας από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Θανάση Σκουρτόπουλο, ενόψει του δεύτερου «παραθύρου» για την Προκριματική Φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, όπως και ο Ιβάν Μάρας, που για τον ίδιο λόγο θα ενσωματωθεί στην προεπιλογή της Εθνικής Ομάδας του Μαυροβουνίου.

Εξάλλου, ο Μπράις Ντουβιέ συμπληρώνει την τετράδα παικτών του Άρη που δέχθηκαν κλήση από την Εθνική τους ομάδα. Ο Αυστριακός φόργουορντ, θα αναχωρήσει την Δευτέρα, (19/02) αναχωρεί για την Αυστρία, ώστε να πάρει μέρος στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού της συγκροτήματος».

Τέλος να πούμε ότι στην προπόνηση των κίτρινων, συμμετείχαν και οι τέσσερις έφηβοι, Βουλγαρόπουλος, Σιδηροηλίας, Κουρτίδης, Βλάσσιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ