Λούντζης : «Έχουμε να ανέβουμε έναν αγωνιστικό Γολγοθά»

Λούντζης : «Έχουμε να ανέβουμε έναν αγωνιστικό Γολγοθά»

Ο Μιχάλης Λούντζης ενόψει του αγώνα του Προμηθέα με τον Ιωνικό (27/3) αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά η ομάδα του.

Ενόψει του παιχνιδιού του Προμηθέα με τον Ιωνικό (27/3), ο Μιχάλης Λούντζης αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά η ομάδα του μέσω του bolg του στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά φέτος ο κορωνοϊός μας έπληξε σαν ομάδα και είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε πάλι μετά από μεγάλη αποχή και από παιχνίδια αλλά και από προπονήσεις με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στόχος μας είναι και αυτό δουλέψαμε πολύ στις προπονήσεις να ξαναβρούμε τον ρυθμό μας. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο αυτό μιας και έχουμε να ανέβουμε έναν αγωνιστικό Γολγοθά, με συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια λόγω των αναμετρήσεων που έχουν αναβληθεί.
Χαρακτηριστικό είναι πως τις επόμενες 12 μέρες θα παίξουμε τέσσερα παιχνίδια αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με τον Ιωνικό.

H ομάδα της Νίκαιας είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο με ένα κράμα έμπειρων και νέων-πολύ ταλαντούχων- παικτών, που βρίσκεται σε τροχιά play off και μας είχε κερδίσει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Πρέπει να μπούμε δυνατά στην αναμέτρηση, από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, να κάνουμε όσα μας έχει ζητήσει ο προπονητής και στο τέλος πιστεύω θα είμαστε εμείς αυτοί που θα φύγουμε νικητές απ’ το γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ