Καμπερίδης : «Κέρδισε η ομάδα που έπρεπε»

Καμπερίδης : «Κέρδισε η ομάδα που έπρεπε»

Ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε μετά την ήττα του Άρη από την ΑΕΚ (68-73) και τόνισε πως η Ένωση αναδείχθηκε δίκαια νικήτρια.

Μετά την ήττα του Άρη από την ΑΕΚ (68-73) ο Σάββας Καμπερίδης τόνισε ότι η Ένωση αναδείχθηκε δίκαια νικήτρια, ενώ εξέφρασε και τη δυσαρέσκεια του για την εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, κέρδισε η ομάδα που έπρεπε. Πριν το παιχνίδι υπήρχε η πεποίθηση ότι επειδή είχε απουσίες η ΑΕΚ, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Η φυσική παρουσία δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι εκεί. Ουσιαστικά εμείς είχαμε περισσότερες απουσίες από την ΑΕΚ. Ήμασταν πολύ στατικοί, οι ασίστ μας ήταν πολύ χαμηλά. Η ομάδα πρέπει να κάνει νίκες, αλλά αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι αν θέλουμε να έχουμε την εικόνα που είχαμε σε κάποια καλά παιχνίδια ή να έχουμε την εικόνα που είχαμε στο σημερινό παιχνίδι».

Για την κακή εικόνα της ομάδας: «Ο τρόπος που πρέπει να προσεγγίζουμε τις προπονήσεις και τα παιχνίδια είναι κάτι που το συζητάμε κάθε μέρα. Προφανώς δεν έχουμε αντιληφθεί στο βαθμό που θα έπρεπε ότι ο καθένας ξεχωριστά δεν μπορεί να καταφέρει κάτι, ούτε την εικόνα που πρέπει να έχουμε για τον σύλλογο που εκπροσωπούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ