Λυκογιάννης : «Παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας κόντρα στον Κολοσσό»

Λυκογιάννης : «Παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας κόντρα στον Κολοσσό»

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό, αναφέροντας πως οι Ροδίτες είναι μια πολύ καλή ομάδα και πως θα είναι δύσκολο ματς.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή (28/3, 17:00) τον Κολοσσό Ρόδου και ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Άρης Λυκογιάννης, μίλησε για το παιχνίδι.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως ο Κολοσσός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, το ματς θα έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας και πως ο έλεγχος του ρυθμού θα παίξει μεγάλο ρόλο.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Άρης Λυκογιάννης:

«Πρόκειται για ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, απέναντι σε μία ομάδα που έχει κανόνες και αρχές και αρκετά καλή χημεία. Ο Κολοσσός έχει πλούσιο επιθετικό ταλέντο, υπάρχουν δύο παίκτες που είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα των σκόρερ του πρωταθλήματος.

Είναι μία ομάδα που η συγκομιδή βαθμών που έχει δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητά της, καθώς έχει χάσει 5 παιχνίδια στο σουτ. Αν και αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τραυματισμούς και γενικότερα έχουμε θέματα στην προπόνηση μας, δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα και είχαμε σωστό βαθμό ετοιμότητας.

Θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η αμυντική μας προσήλωση και ο έλεγχος του ρυθμού, όπως επίσης και να μπορέσουμε να περιορίσουμε τους παίκτες που έχουν έφεση στο περιφερειακό σουτ και στην εκτέλεση. Θα πρέπει να μπορέσουμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό και να είμαστε σε θέση οδηγού για να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ