Καντζούρης : «Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια»

Καντζούρης : «Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια»

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε μετά την εκτός έδρας ήττα του Κολοσσού από τον ΠΑΟΚ (82-74) και τόνισε πως η επικράτηση του Δικεφάλου του βορρά ήταν δίκαιη.

Μετά την εκτός έδρας ήττα του Κολοσσού από τον ΠΑΟΚ (82-74) ο Ηλίας Καντζούρης τόνισε ότι οι απρόμαυροι πανηγύρισαν δίκαια τη νίκη κόντρα στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι κέρδισε δίκαια. Όταν έπρεπε να κάνει ένα πλέι σε άμυνα ή επίθεση το έκανε σε αντίθεση με εμάς. Ήρθε η ώρα της αλήθειας και πρέπει τα μικρά πράγματα που δεν κάναμε ως τώρα πρέπει να τα κάνουμε και να κερδίσουμε. Να γυρίσουμε Ρόδο να δούμε τι έχει ο Ντράγκοβιτς, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες είναι μέσα στη ζωή μιας ομάδας αυτά».

Για το αν όταν βρέθηκαν στο -3 αγχώθηκαν: «Πάντα όταν έρχεται η ώρα να κάνουμε ένα πλέι δεν το κάνουμε. Θεωρώ ότι είναι κάτι που θα λύσουμε μέσω της δουλειάς, αλλά δεν θέλω να λέμε ότι έχουμε άγχος, είναι η δουλειά μας να παίζουμε μπάσκετ».

Για τον λόγο που δεν έπεαιξε ξανά ο Αγγελάκος άμυνα πάνω στον Γκρίφιν: «Ο Αγγελάκος είναι μια συγκεκριμένη αποστολή, αλλά μετά ήταν ο ρόλος των άλλων παικτών να μπούνε και να κάνουν τη δουλειά τους».

Για το αν πιστεύει πως μπορεί να κινδυνέψει ο Κολοσσός: «Δεν το σκέφτομαι καν, το μοναδικό πράγμα που με νοιάζει είναι η αυριανή προπόνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ