MVP της 19ης αγωνιστικής ο Μάρβιν Τζόουνς

MVP της 19ης αγωνιστικής ο Μάρβιν Τζόουνς

Ο σέντερ του Περιστερίου ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι με την Λάρισα και αναδείχθηκε MVP της 19ης αγωνιστική της Basket League.

Στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στον Μάρβιν Τζόουνς κατέληξε το βραβείο για τον MVP της 19ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο 27χρονος σέντερ ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι με την Λάρισα και με 18 πόντους βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να κερδίσει με 98-78.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν Stoiximan MVP of the Week αναδεικνύεται ο Μάρβιν Τζόουνς! Ο 27χρονος Αμερικανός σέντερ του Περιστερίου ήταν ο πρώτος Stoiximan MVP of the Week της φετινής σεζόν. Η επίδοση του ήταν 31 βαθμοί στο ranking στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Μεσολογγίου BAXI για την 4η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League.

Ο Τζόουνς αναδείχθηκε ξανά Πολυτιμότερος της Εβδομάδας συγκεντρώνοντας πριν από λίγες ώρες 33 βαθμούς στο ranking (18 πόντοι με 8/8 βολές, 5/6 δίποντα, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κοψίματα, 5 κερδισμένα φάουλ, 3 φάουλ εναντίον σε 24’ και 54’’ συμμετοχής) στην εκτός έδρας νίκη του Περιστερίου επί της Λάρισας Bread Factory για την 19η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ