Καμπερίδης : «Το σκορ αδικεί την προσπάθεια μας, έπρεπε όμως να αποφύγουμε τα λάθη»

Καμπερίδης : «Το σκορ αδικεί την προσπάθεια μας, έπρεπε όμως να αποφύγουμε τα λάθη»

Ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε μετά την βαριά ήττα του Άρη από τον Προμηθέα (90-69) και τόνισε ότι το σκορ αδικεί την ομάδα του, ενώ στάθηκε και στα λάθη των «κιτρινόμαυρων».

Μετά την βαριά ήττα του Άρη από τον Προμηθέα (90-69) ο Σάββας Καμπερίδης τόνισε πως το σκορ αδικεί την ομάδα του, ενώ στάθηκε και στα λάθη των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Για το μεγαλύτερο διάστημα από τα πρώτα τρία δεκάλεπτα η ομάδα είχε ένα καλό πρόσωπο, την εικόνα που επιθυμούσαμε. Το γεγονός ότι χρεωθήκαμε με αρκετά φάουλ στη δεύτερη περίοδο μας στοίχισε, γιατί κάπου χάσαμε τη συνοχή μας στο ροτέισον. Ο Προμηθέας το εκμεταλλεύτηκε και ξέφυγε με 9 πόντους στο ημίχρονο.

Η ζώνη που επιλέξαμε να παίξουμε στην 3η περίοδο μας βοήθησε στο να ελέγξουμε και πάλι το ρυθμό και να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Το κρίσιμο σημείο ήταν στο 65-62 όταν δεχτήκαμε καλάθι με τη λήξη της επίθεσης, χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια και υποπέσαμε σε παιδαριώδη λάθη που επέτρεψαν στον Προμηθέα να πετύχει εύκολους πόντους και να ξεφύγει στο σκορ.

Ένα σκορ που θεωρώ ότι αδικεί την προσπάθεια της ομάδας, όπως και να χει όμως θα έπρεπε να είχαμε αποφύγει αυτά τα λάθη και να διεκδικήσουμε το ματς με περισσότερες αξιώσεις. Καλή επιτυχία στον Προμηθέα, υγεία και ό,τι καλύτερο».

Για την τελική ευθεία της σεζόν για τον Άρη: «Η ομάδα πέρασε μία πολύ δύσκολη χρονιά. Σε μεγάλο βαθμό φαίνεται ότι όλοι έχουν αδειάσει πνευματικά και προσπαθούμε να συσπειρωνόμαστε και να παρουσιάζουμε όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα στα παιχνίδια που απομένουν. Σε πρώτη φάση θεωρώ ότι αυτό είναι το ζητούμενο, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παρουσιάζουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα γιατί εκπροσωπούμε πολύ κόσμο».

Για την κατάσταση του Φλιώνη που τραυματίστηκε: «Ήταν ατυχία ο τραυματισμός του Φλιώνη γιατί ο Δημήτρης είχε στο μεγαλύτερο διάστημα την απαιτούμενη συγκέντρωση και ήταν πολύ καλός στον τρόπο που διαχειρίστηκε τις αρμοδιότητές του στη ζώνη. Η ομάδα είχε ένα καλό ρυθμό και η έξοδός του αποδείχτηκε ότι επηρέασε την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ