Πήρε Χάγκινς η Λάρισα

Πήρε Χάγκινς η Λάρισα

O Μπράξτον Χάγκινς είναι ο εκλεκτός του Νίκου Παπανικολόπουλου για να καλύψει το κένο του τραυματία Τζέρι Σμιθ στη Λάρισα.

Ο εκλεκτός του Νίκου Παπανικολόπουλου για να καλύψει το κενό του τραυματία Τζέρι Σμιθ στη Λάρισα είναι ο Μπράξτον Χάγκινς, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίαας με τον Αμερικανό.

Ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται εδώ και δύο μέρες στην πόλη της Θεσσαλίας και αναμένεται να βοηθήσει τη νέα του ομάδα στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση εναντίον του Μεσολογγίου, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Τέλος, ο Χάγκινς ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην φιλανδική ΚΤΡ, με την φανέλα της οποίας μέτρησε σε 18 αναμετρήσεις 20.4 πόντους, 3.4 ασίστ, 5.4 ριμπάουντ και 1.1 κλεψίματα σε 29.4 λεπτά συμμετοχής κατα μέσο όρο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ BREAD FACTORY:

«Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Braxton Huggins ως το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου (2020-2021) που διανύουμε και φτάνει σιγά – σιγά στο τέλος της.

Ο καλαθοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Νίκου Παπανικολόπουλου για τα επόμενα παιχνίδια με Μεσολόγγι BAXI (εκτός), Ηρακλή BC (εντός) και Λαύριο (εκτός), εκεί όπου ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του «μαραθωνίου».

Ο Χάγκινς μέχρι να φορέσει τα «κυανόλευκα» αγωνιζόταν στη φινλανδική ΚΤΡ Basket, εκεί όπου έπαιξε σε 18 παιχνίδια, είχε μέσο όρο συμμετοχής 29,4 λεπτά, 20,4 πόντους (ρεκόρ πόντων σε ένα παιχνίδι 32) με ποσοστό 51,9% στα δίποντα και 33,8% στα τρίποντα.

Ο γκαρντ που θα ενισχύσει την ομάδα μας είναι 25 ετών, ενώ έχει αγωνιστεί στη ZZ Leiden της Ολλανδίας, έχοντας φοιτήσει νωρίτερα στο Miramonte High School των ΗΠΑ.

Καλώς ήρθες Braxton».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ