Τσαϊρέλης : «Συγκινητική η προσπάθεια του κόσμου για την ομάδα» (audio)

Τσαϊρέλης : «Συγκινητική η προσπάθεια του κόσμου για την ομάδα» (audio)

Ακούστε τη ραδιοφωνική συνέντευξη του παίκτη του Άρη που τόνισε πόσο όμορφη είναι η κίνηση του κόσμου του αυτοκράτορα να μαζεύει χρήματα για τους εδώ και πολλούς μήνες απλήρωτους παίκτες.

Για την σημαντική προσπάθεια παρά τα σοβαρά προβλήματα, που γίνεται φέτος στον Άρη, μίλησε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. Ο Ελληνας φόργουορντ/σέντερ τόνισε πως το ένα ματς την εβδομάδα ταιριάζει καλύτερα στο υπάρχον ρόστερ, ενώ ακόμη στάθηκε στην πολύτιμη νίκη επί του Λαυρίου, που ξεκόλλησε τον αυτοκράτορα από τις τελευταίες θέσεις.

Εξάλλου, μίλησε με κολακευτικά λόγια για την σπουδαία προσπάθησε του κόσμου που μαζεύει λεφτά μέσω της κίνησης με τα κουπόνια που θα συνεχιστεί τόσο στα ματς της ομάδας μπάσκετ όσο και σε αυτά του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στον Libero FM 107.4:

Για την πορεία του Άρη  και την συνέχεια: «Με βάση το ρόστερ της ομάδας αυτή την στιγμή, το ένα παιχνίδι την εβδομάδα μας ταιριάζει περισσότερο. Σίγουρα για το σωματείο θα ήταν καλύτερο να συνεχίζαμε στην Ευρώπη, όμως έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε αποκλειστικά με το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο με το ρόστερ μας και τα προβλήματα να παίζουμε δυο παιχνίδια την εβδομάδα».

Για την νίκη κόντρα στο Λαύριο: «Το χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Μόνο και μόνο που έβλεπες τον Άρη στους τέσσερις τελευταίους είναι άσχημο. Υπήρχε άγχος και ήταν σημαντική νίκη. Δεν παίζαμε καλά στα προηγούμενα παιχνίδια, υπήρχε και η πίεση του κόσμου. Είχαμε πολλά στην εξίσωση. Η ομάδα μας είναι γνωστό ότι δεν έχει σταθερή απόδοση. Είμαστε ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Αυτό το 20ημερο θα μας βοηθήσει».

Για τα προβλήματα του Άρη: «Όποιος ήρθε και όποιος έφυγε… πιο μεγάλη σημασία έχει το τι γίνεται στο παρκέ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν προλαβαίνουμε να βρούμε χημεία σαν ομάδα. Τώρα πλέον έχουμε πάψει να τα αναφέρουμε και να συζητάμε τα προβλήματα, γιατί δεν κερδίζουμε και κάτι. Είναι συγκινητική η προσπάθεια του κόσμου να στηρίξει την ομάδα. Είτε μαζεύανε ένα χιλιάρικο, είτε 100 το ίδιο είναι για εμάς. Η κίνηση μετράει».

Για τους στόχους του Άρη: «Τώρα για τους στόχους της ομάδας, στην αρχή μιλήσαμε για παραμονή, τώρα δεν ξέρω να σας πω την αλήθεια».

Για τον ρόλο του στην 5αδα του Άρη: «Από την στιγμή που βοηθάω την ομάδα, σημασία έχει αυτό. Θα παίξω όπου μου πει ο προπονητής μου. Χαίρομαι που βρίσκομαι στο παρκέ και βοηθάω τον Άρη».

Ακούστε όλη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ