Μάντζαρης : «Πρόωρος τελικός για εμάς το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Μάντζαρης : «Πρόωρος τελικός για εμάς το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για την αναμέτρηση του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντας το ως τελικό για την 5η θέση του πρωταθλήματος.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης φιλοξενήθηκε στο blog του ΕΣΑΚΕ και μίλησε για την αναμέτρηση του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της Basket League.

Ο Έλληνας γκαρντ, χαρακτήρισε το παιχνίδι ως «πρόωρο τελικό» για το σύνολο του Σωτήρη Μανωλόπουλου καθώς οι δύο ομάδες παλεύουν για το ποια θα κατακτήσει την 5η θέση.

Αναλυτικά το blog του Βαγγέλη Μάντζαρη στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας φίλοι μου,

Στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος παίζουμε εκτός έδρας με μία ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, σ’ έναν αγώνα που μοιάζει με πρόωρο τελικό για μας. Διότι, όποια ομάδα κερδίσει, κατά πάσα πιθανότητα, θα τερματίσει στην πέμπτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ανεβασμένη ομάδα, ειδικά μετά την έλευση στον πάγκο της του κόουτς Άρη Λυκογιάννη. Είναι πολύ επικίνδυνη ειδικά μέσα στην έδρα της.

Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, προκειμένου να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που θα κριθεί -θεωρώ- στις λεπτομέρειες. Γι’ αυτό, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας και να φτάσουμε στη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ