Η. Καντζούρης : «Η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα – Αξίζαμε και άλλες νίκες φέτος»

Η. Καντζούρης : «Η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα – Αξίζαμε και άλλες νίκες φέτος»

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε για την νίκη που είχε ο Κολοσσός Ρόδου απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο αν προσπέρασε τον πήχη που έθεσε.

Ο Κολλοσός Ρόδου πήρε μία σημαντική νίκη απέναντι στην ΑΕΚ και ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Καντζούρης, αναφέρθηκε στην επικράτηση της ομάδας του. Παράλληλα τόνισε πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον πήχη που έχει θέσει για την φετινή χρονιά, ωστόσο είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες του.
Για τον σημερινό αγώνα: «Υπήρχαν κι άλλα παιχνίδια στα οποία κάναμε μεγάλα comeback, παρόλο που ήμασταν πίσω με διαφορές. Η ομάδα είχε δείξει χαρακτήρα, αλλά μας έλειπαν οι λεπτομέρειες. Νομίζω ότι στο τέλος του αγώνα είχαμε παίκτες που πραγματικά έβαλαν το σώμα τους, είχαμε προσωπικές άμυνες και είχαμε και αλληλοκαλύψεις.
Ο Αρτίς θεωρώ ότι αμυντικά στο τέλος ήτανε πραγματικά καταπληκτικός και του το είπα μέσα στα αποδυτήρια. Άλλωστε αυτό είναι το πνεύμα της ομάδας. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει να έχουμε έναν παίκτη που βάζει 25 πόντους. Εμάς μας ενδιαφέρει ο καθένας στο ρόλο του, ανάλογα με την ημέρα, να μπορεί να δίνει κάτι στην ομάδα. Σήμερα θα έλεγα ότι δεν ήταν ο γνωστός Αρτίς στην επίθεση αλλά νομίζω ότι στο τέλος ειδικά ήταν καθοριστικός στην άμυνα χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την προσπάθεια των άλλων παικτών.
Πιστεύω επίσης ότι και οι Γουότσον, Ξανθόπουλος , Ζάρας και ο Καντέρ, μέχρι και τα παιδιά που ουσιαστικά είναι το supporting cast από τον πάγκο, έδωσαν κάτι. Είναι μία ομαδική νίκη και για άλλη μία φορά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που τους ανήκει εξ ολοκλήρου.»
Για το αν «κάνει ταμείο» της χρονιάς από τώρα: Όχι θεωρώ πως όλες οι σοβαρές ομάδες «κάνουνε ταμείο» την τελευταία μέρα των υποχρεώσεων τους. Εμείς πρέπει να ξεκουραστούμε, να ανασυνταχθούμε, να δούμε πόσοι θα είμαστε καταρχήν, γιατί είναι και αυτό σημαντικό. Από κει και πέρα έχουμε ένα άλλο ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι στις 28 του μηνός στη Νίκαια και εκεί πέρα θα πρέπει να δούμε πως θα ετοιμαστούμε, για να τελειώσουμε την χρονιά με την εικόνα που αξίζει στα παιδιά.»
Για το αν ξεπέρασε τον πήχη που είχε για φέτος: «Νομίζω ότι έπρεπε να έχουμε και άλλες νίκες έτσι όπως παίξαμε συνολικά μέσα στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά. Πάντα πρέπει να μιλάμε ρεαλιστικά οπότε αυτή τη στιγμή πρέπει να δούμε τη θέση μας εκεί ακριβώς που βρισκόμαστε και να θέλουμε περισσότερα.
Αν βάλουμε κάτω τα δεδομένα, με την έννοια του πότε άρχισε να χτίζεται αυτή η ομάδα και κάτω από ποιες οικονομικές συνθήκες, τότε εγώ είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από το πώς δούλεψαν αυτά τα παιδιά μέχρι σήμερα. Γατί είναι τελείως διαφορετικό να κοιτάς τη «δεξαμενή» των παικτών τον Ιούνιο και τελείως διαφορετικό να την κοιτάζεις τέλη Αυγούστου.»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ