Κάτας : «Ντροπιαστική η ήττα από τη Ζάλγκιρις – Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε με το Λαύριο»

Κάτας : «Ντροπιαστική η ήττα από τη Ζάλγκιρις – Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε με το Λαύριο»

Ο Όντεντ Κάτας μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου τονίζοντας πως του άρεσε ο τρόπος που έπαιξαν οι παίκτες του, ενώ χαρακτήρισε ντροπιαστική την ήττα από τη ΄Ζάλγκιρις.

Ο Παναθηναϊκός ήταν σαρωτικός απέναντι στο Λαύριο παίρνοντας μια εύκολη νίκη, με τον Όντεντ Κάτας να εμφανίζεται αρκετά ικανοποιημένος με τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του.

Παράλληλα ο Ισραηλινός τεχνικός αναφέρθηκε και στην ήττα από τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας για τη Euroleague, χαρακτηρίζοντας τη ντροπιαστική, αναφέροντας πως ελπίζει η ομάδα να πήρε το μάθημα της.

Οι δηλώσεις του Όντεντ Κάτας:

Για το παιχνίδι με το Λαύριο: «Απλά παίξαμε καλά από την αρχή. Μετά από 7-8 λεπτά, κάναμε καλή δουλειά αμυντικά γιατί τα σουτ μπορεί να μπουν, μπορεί και να μη μπουν. Επιθετικά, μοιράσαμε καλά τη μπάλα. Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε, όλοι μαζί, από την αρχή συγκεντρωμένοι».

Για το ματς με τη Ζάλγκιρις: «Το παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις ήταν πολύ κακό. Η εμφάνιση ήταν ντροπιαστική. Είναι δύσκολο να κρατάς την ίδια ένταση όταν παίζεις ανά δύο-τρεις μέρες. Ελπίζω ότι πήραμε το μάθημα μας.

Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, έχουμε κ άλλα σημαντικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, είναι φυσιολογικό να έχουμε σκαμπανεβάσματα, ωστόσο έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ