Σερέλης : «Το βασικότερο πρόβλημα ήταν η άμυνα μας»

Σερέλης : «Το βασικότερο πρόβλημα ήταν η άμυνα μας»

Ο προπονητής του Λαυρίου μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στους πολλούς πόντους που δέχθηκε η ομάδα του, αλλά και στον τραυματισμό του Γερομιχαλού.

Στον τραυματισμό του Πέτρου Γερομιχαλού, αλλά και στα αμυντικά προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του στάθηκε ο Χρήστος Σερέλης, μετά την ήττα του Λαυρίου από τον Παναθηναϊκό με 105-69, για την Basket League.

«Ο τραυματισμός του Πέτρου είναι ο κυριότερος λόγος που είμαστε στεναχωρημένοι. Ενδεχομένως να έχει κάτι σοβαρό.Ήταν ένα παιχνίδι που πήραμε πολλά μαθήματα. Αμυντικά δε μπήκαμε στο πνεύμα, επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να σκοράρει όπως ήθελε στην αρχή. Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό και δέχεσαι 55 πόντους στο ημίχρονο, είναι βέβαιο ότι θα χάσεις το παιχνίδι» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το βασικότερο πρόβλημα ήταν η άμυνα μας. Δεν τους αγγίξαμε, δεν ήμασταν δυνατοί, δε χρησιμοποιήσαμε τα φάουλ και αυτό έπαιξε ρόλο και στην αυτοπεποίθηση μας επιθετικά. Δεν κυκλοφορήσαμε τη μπάλα όπως θέλαμε και ο αντίπαλος μας έκλεισε σχεδόν όλους τους διαδρόμους, αναγκάζοντας μας να κάνουμε μεγάλο αριθμό λαθών, κάτι που συμβαίνει σπάνια στα παιχνίδια μας. Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα ως το τέλος της κανονικής περιόδου και θέλουμε να παραμείνουμε στη δεύτερη θέση» κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ