Νίκος Λάσκαρης : Είπε το «ναι» στην επιτροπή σωτηρίας

Νίκος Λάσκαρης : Είπε το «ναι» στην επιτροπή σωτηρίας

Ο Νίκος Λάσκαρης απάντησε θετικά στο αίτημα του Α.Σ Άρης για την στελέχωση προσωρινής διοικούσας επιτροπής στην ΚΑΕ Άρης. Αυτήν, θα αποτελείται από τους Λευτέρη Αρβανίτη, Παναγιώτη Καπάζογλου και Νίκο Ζεϊμπέκη.

Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, ο Νίκος Λάσκαρης απάντησε θετικά στο αίτημα του Α.Σ Άρης για την στελέχωση προσωρινής διοικούσας επιτροπής στην ΚΑΕ Άρης.

Ανάβοντας το πράσινο φως, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, εξουσιοδοτεί τους ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν την εταιρεία, να πάρει αποφάσεις, να ρυθμίσει οφειλές και τρέχοντα ζητήματα και ουσιαστικά να διοικήσει. Η επιτροπή αυτή θα αποτελείται από τους Λευτέρη Αρβανίτη, Παναγιώτη Καπάζογλου και Νίκο Ζεϊμπέκη.

Οπως μετέδωσε και ο ραδιοφωνικός σταθμός Arena 89,4 το επόμενο βήμα είναι να υπάρξει βοήθεια και από άλλα επιφανή μέλη της οικογένειας τους Άρη. Ετσι στη συγκέντρωση της Παρασκευής (21:00), στην οποία θα κληθεί να μιλήσει και ο ορκωτός λογιστής κ.Πρωτογερόπουλος, για την οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ, ενώ ακόμη θα επιβεβαιωθεί ο ρόλος του δικηγόρου Θωμά Νικολού ως ο «συνδετικός κρίκος» ανάμεσα στην οικογένεια του Άρη και τον Λάσκαρη, ο οποίος πλέον επικοινωνεί μόνο μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Στόχος, εκτός από τη συγκέντρωση χρημάτων, είναι να προχωρήσει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ώστε να μπορέσει έτσι να αλλάξει η μετοχική σύνθεση της εταιρείας. Σκοπός φυσικά είναι το ποσοστό της οικογένειας Λάσκαρη είναι σταδιακά να μειωθεί, καθώς τη δεδομένη στιγμή διατηρεί το 90% (με τον Ερασιτέχνη να έχει το υπόλοιπο 10%).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ