Προμηθέας – Μεσολόγγι 82-68

Προμηθέας – Μεσολόγγι 82-68

Ο Προμηθέας πανηγύρισε την πέμπτη διαδοχική νίκη του επί του Μεσολογγίου (82-68) που υποβιβάστηκε μαθηματικά.

«Τρένο» δίχως φρένο ο… αδίστακτος Προμηθέας που έφτασε στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη του (82-68) και έφεραν το Μεσολόγγι αντιμέτωπο με τον υποβιβασμό.

Οι Πατρινοί βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι και με τη σημερινή τους επικράτηση έκαναν ένα ακόμη βήμα για ένα καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα. Την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι υποβιβάστηκαν και μαθηματικά μετά από τη νίκη της Λάρισας επί του Ηρακλή.

Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους ήταν τα αδέλφια Γκραντ, με τον Τζέριαν να πετυχαίνει 16 πόντους μαζί με 11 ριμπάουντ και τον Τζεράι 15 πόντους. Για το Μεσολόγγι ξεχώρισαν οι Λάιονς και Λόρενς με 19 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Από το πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έδειξαν τις προθέσεις τους και την ανωτερότητα τους, καθώς έχοντας την απόλυτη κυριαρχία στο παρκέ βρέθηκαν να προηγούνται με 22-15. Στυ συνέχεια με… μπροστάρηδες τους αδελφούς Γκραντ διατηρούσαν το προβάδισμα τους και η λήξη του ημιχρόνου τους βρήκε στο +9 (44-35).

Στην προσπάθεια τους να αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι με τους Λόρενς και Λάιονς είδαν την ομάδα του Μάκη Γιατρά να βρίσκει πόντους στο «ανοιχτό» γήπεδο, με αποτέλεσμα το σκορ στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου να είναι 66-56. Με απόλυτη συγκέντρωση και καθαρό μυαλό οι Πατρινοί «καθάρισαν» στην τελευταία περίοδο και πήραν τη 13η νίκη τους για τη φετινή σεζόν με 82-68.

Τα δεκάλεπτα: 22-15, 44-35, 66-56, 82-68.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ