ΑΕΚ : Ψάχνει προπονητή και… υπάρχει εκτίμηση για Βόβορα

ΑΕΚ : Ψάχνει προπονητή και… υπάρχει εκτίμηση για Βόβορα

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην αναζήτηση για τον νέο της προπονητή και ο Γιώργος Βόβορας χαίρει της εκτίμησης των ανθρώπων της Ένωσης.

Στην αναζήτηση για τον νέο της προπονητή βρίσκεται η ΑΕΚ και ο Γιώργος Βόβορας είναι ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζει και υπάρχει εκτίμηση προς το πρόσωπο του από τους ανθρώπους της Ένωσης.

Από τη στιγμή που ο Γιώργος Λημνιάτης αρνήθηκε να γίνει πρώτος προπονητής μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, ο Δικέφαλος συνεχίζει το… ψαχτήρι για τον άνθρωπο που θα καθίσει στον πάγκο της.

Τα ονόματα που «παίζουν» δεν είναι λίγα και κάποια από αυτά μάλιστα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Όπως του Ηλία Ζούρου, του Γιώργου Βόβορα και του Γιάννη Καστρίτη. Ωστόσο, μεταξύ των τριών μοιάζει να ξεχωρίζει το όνομα του πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού, καθώς χαίρει της εκτίμησης των ανθρώπων των «κιτρινόμαυρων».

Όπως και να ‘χει, δεν υπάρχει κάτι δεδομένο μέχρι στιγμής. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ενταθούν οι συζητήσεις με τους υποψήφιους προπονητές για να καταλήξει η ΑΕΚ στον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική της ηγεσία μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ