Λυκογιάννης : «Αν υπάρχει δυνατότητα να παίξουμε Ευρώπη θα το κάνουμε»

Λυκογιάννης : «Αν υπάρχει δυνατότητα να παίξουμε Ευρώπη θα το κάνουμε»

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την πιθανότητα να παίξει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη τη νέα σεζόν αλλά και τη φετινή πορεία της ομάδας.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5 FM» παραχώρησε συνέντευξη ο Άρης Λυκογιάννης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ αλλά και στις πιθανότητες που υπάρχουν για να παίξει η ομάδα στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Όσα είπε ο Λυκογιάννης:

Για τις δηλώσεις μετά τη νίκη απέναντι στο Περιστέρι και το σύνθημα που ακούστηκε: «Ναι το άκουσα το σύνθημα, ξέρεις πως είναι αυτά μετά από νίκες. Σε θετικά αποτελέσματα πάντα υπάρχει ευφορία, αυτό είναι γνωστό. Αυτό που ξέρω, είναι ότι έχουμε φτιάξει μια κατάσταση με πολύ καλή χημεία, καλό κλίμα και καλούς χαρακτήρες. Αυτό αποτυπώνεται και στο παρκέ».

Για το αν θα παίξει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: «Είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων. Έχει να κάνει με τα οικονομικά δεδομένα. Αν υπάρχει δυνατότητα θα παίξουμε, αν όχι θα παραμείνουμε ως έχουμε. Στόχος είναι η ομάδα να απαλλαγεί από τα χρέη του παρελθόντος. Θα το αποφασίσουμε στο τέλος του Μαϊου με μέσα Ιουνίου που θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των οικονομικών δεδομένων».

Για το νέο του τριετές συμβόλαιο: «Έχει ξανασυμβεί και στο παρελθόν προπονητής να υπογράφει συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας. Είναι απόρροια της καλής συνεργασίας και της εμπιστοσύνης. Τα συμβόλαια είναι χαρτιά, έχουν την δική τους σημασία αλλά το σημαντικότερο είναι να υπάρχει συνεργασία και καλές σχέσεις. Ελπίζω να το διατηρήσουμε έτσι. Έχουμε καλή συνεργασία με τον κ. Χατζόπουλο. Έχουμε ταιριάξει».

Για το αν έχει παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ: «Δεν έχω καλή σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά παρακολουθώ τα αποτελέσματα. Τον ξέρω τον Γκαρσία, η εικόνα μου έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι όταν ήταν παίκτης. Σαν προπονητής, δεν έχω παρακολουθήσει πολλά. Βλέπω ότι ο Ολυμπιακός κυριαρχεί, ειδικά φέτος. Ήταν μαχητής ο Πάμπλο με καριέρα σε Ρεάλ και ΠΑΟΚ. Είναι αγαπητός στον κόσμο και ελπίζω να πετύχει».

Για τον Βιερίνια: «Υπήρξε στήριξη από την πλευρά των ποδοσφαιριστών. Η ομάδα είναι κοινή, τα τμήματα μπορεί να είναι διαφορετικά αλλά ο κόσμος στηρίζει όλα τα τμήματα. Νομίζω, είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της σεζόν η βοήθεια του κόσμου. Δείχνει πόσο πολύ ο κόσμος στηρίζει αυτή την προσπάθεια και μάλιστα εν καιρώ πανδημίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ