Χάνλαν : «Μας πείσμωσε η ήττα από τη Λάρισα»

Χάνλαν : «Μας πείσμωσε η ήττα από τη Λάρισα»

Ο Όλιβερ Χάνλαν μίλησε για την αναμέτρηση του Ηρακλή με το Λαύριο αναφέροντας πως οι παίκτες του «γηραιού» έχουν πεισμώσει μετά την ήττα τους από τη Λάρισα.

Ο Ηρακλής θα τεθεί αντιμέτωπος με το Λαύριο και ο Όλιβερ Χάνλαν μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ μίλησε για την αναμέτρηση με το σύνολο του Χρήστου Σερέλη.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως η ήττα του «γηραιού» από τη Λάρισα πείσμωσε εκείνον και τους συμπαίκτες του, τονίζοντας πως θα παλέψουν παρά τις απουσίες για τη νίκη.

Το blog του Όλιβερ Χάνλαν:

«Ξεκίνησε για εμάς, από την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην Λάρισα, μια περίοδος δύο εβδομάδων με δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια.

Η ήττα από την Λάρισα με τον τρόπο που ήρθε και με τις απουσίες που είχαμε μας έκανε να πεισμώσουμε και να πάμε στην επόμενη αναμέτρηση, αυτή κόντρα στο Λαύριο, να πάρουμε την νίκη.

Δεν είχαμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε, με το πέρας της προηγούμενης αναμέτρησης, καθώς οι δύο αγώνες απέχουν μεταξύ τους μόλις τρεις μέρες και είναι και οι δύο εκτός έδρας αγώνες, κάτι που σημαίνει συνεχόμενα ταξίδια.

Θα πάμε για να ανταγωνιστούμε και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε κόντρα σε μια καλή ομάδα, όπως είναι το Λαύριο, το οποίο σύμφωνα με πολλούς, είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος, όπου κάνει μια πολύ καλή πορεία από την αρχή της σεζόν και αυτήν την στιγμή βρίσκεται πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα της Stoiximan Basket League.

Από την πλευρά μας θα παλέψουμε, παρά τις όποιες απουσίες έχουμε, να εξασφαλίσουμε την νίκη που θα μας εγγυηθεί την είσοδο μας στα Play-off του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ