Λημνιάτης : «Ένιωθα ότι δεν έπρεπε να αναλάβω»

Λημνιάτης : «Ένιωθα ότι δεν έπρεπε να αναλάβω»

Ο Γιώργος Λημνιάτης εξήγησε γιατί δεν δέχτηκε να αντικαταστήσει τον Ηλία Παπαθεοδώρου στην ΑΕΚ.

Με την εξήγηση πως θα κοιμάται ήσυχος τα βράδια, ο Γιώργος Λημνιάτης εξήγησε γιατί δεν δέχτηκε την πρόταση του Μάκη Αγγελόπουλου να αντικαταστήσει τον Ηλία Παπαθεοδώρου στην ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις του Λημνιάτη στην ΕΡΤ:

 «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους παίκτες που στο πρόσωπό μου ήθελαν να αναλάβω την ομάδα. Μερικά πράγματα είναι πιο σημαντικά από τις καριέρες και παρόλο που ο Ηλίας μου είπε να αναλάβω την ομάδα, από 9 χρονών που μπήκα στον αθλητισμό και σε ένα ομαδικό άθλημα όπως το μπάσκετ έμαθα τη συνεργασία την αλληλεγγύη και όταν μια ομάδα πάει κάπου θα πάει μαζί και θα φύγει μαζί.

Δεν ξέρω αν θα έχω την ευκαιρία να κοουτσάρω μια ομάδα σαν την ΑΕΚ με αυτούς τους παίκτες. Αλλά ξέρω ότι θα κοιμάμαι τα βράδια. Και δεν το λέω γιατί και σε άλλες περιπτώσεις που έφυγαν προπονητές και προπονητές αναβαθμίστηκαν. Αυτό ένιωθε η ψυχή μου και αυτό έκανα. Κάποιος μου είχε πει είναι εύκολη απόφαση και αν δεν πάρεις αυτή τη δουλειά δεν κάνεις για πρώτος προπονητής. Εγώ νόμιζα ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά την πήρα εύκολα.

Η δύσκολη απόφαση είναι να είσαι προπονητής στους 14χρονους, την Εθνική Παμπαίδων και την Εθνική Νέων και να καλείσαι μια μέρα πριν το τουρνουά να κόψεις 14χρονους και 18χρονους που έχουν όνειρα για τη ζωή τους για το μπάσκετ. Αυτό είναι δύσκολο. Αυτό ήταν πολύ εύκολο. Θέλω να ευχαριστήσω τον ανώνυμο κόσμο. Λαμβάνω κάποια μηνύματα και ευχαριστώ τον κόσμο που δεν με ξέρει και μου είπε ένα μπράβο για την απόφασή μου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ