Λυκογιάννης : «Να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Λυκογιάννης : «Να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό (18/04, 17:00). Ο προπονητής του «δικεφάλου», Άρης Λυκογιάννης, μίλησε για τα στοιχεία των δύο ομάδων τα οποία αναμένεται να κρίνουν και την αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λυκογιάννης:

«Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που μόλις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα. Είναι δεδομένο ότι το τελευταίο διάστημα έχουν στρέψει την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις, οπότε θεωρώ ότι θα έρθουν με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης.

Είναι ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι και ενεργειακά, αλλά και όσον αφορά το βαθμό ετοιμότητας που πρέπει να δείξουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να μείνουμε σταθεροί στο πλάνο μας. Ο έλεγχος του ρυθμού και το να μην ανοίξουμε το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για μας. Όπως επίσης να έχουμε έλεγχο των ριμπάουντ, απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολύ μεγαλύτερο βάθος και πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από ότι εμείς.

Αν καταφέρουμε σε αυτά τα σημεία, αλλά και στο αμυντικό κομμάτι να είμαστε συνεπείς θα μπορέσουμε να έχουμε μία ανταγωνιστική και σωστή εικόνα απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ