Λυκογιάννης : «Σεβαστήκαμε περισσότερο από όσο έπρεπε τον Παναθηναϊκό»

Λυκογιάννης : «Σεβαστήκαμε περισσότερο από όσο έπρεπε τον Παναθηναϊκό»

Ο Άρης Λυκογιάννης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ήττα από τον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε ότι ο ΠΑΟΚ σεβάστηκε παραπάνω από όσο θα έπρεπε το τριφύλλι.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, μίλησε μετά από την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό στην Πυλαία, τονίζοντας πως στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του έπαιξαν δίχως την απαιτούμενη ενέργεια και «σεβάστηκαν» τους αντιπάλους τους περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Παρά το δυνατό μας ξεκίνημα νομίζω ότι η παρουσία μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτή που πρέπει. Ενδεχομένως παίξαμε με μεγαλύτερο σεβασμό και φόβο από ότι θα έπρεπε. Έτσι ο Παναθηναϊκός δημιούργησε από την αρχή μεγάλες διαφορές.

Είπαμε στο ημίχρονο να μπούμε με μεγαλύτερη ενέργεια, νομίζω τα καταφέραμε και μαζέψαμε αρκετά τη διαφορά. Από την παρουσία μας στο δεύτερο ημίχρονο είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Θα ξεκουραστούμε και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το Μεσολόγγι θέλοντας να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο».

Για το τι έμαθε η ομάδα από αυτό το παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε χωρίς ενέργεια, δεν ξέρω αν ήταν από σεβασμό ή από φόβο αλλά η εικόνα μας έτσι έδειχνε. Από το δεύτερο ημίχρονο μάθαμε ότι πρέπει να ξεκινάς από την άμυνα, να παίρνεις ενέργεια από εκεί για την επίθεση».

Για την συμμετοχή του Ρούμογλου: «Πρέπει να ασχοληθούμε μαζί του, είναι μεταβατική σεζόν γιατί φέτος δίνει πανελλήνιες, είναι καλός μαθητής και λείπει σε αρκετές προπονήσεις, όμως είναι ένα παιδί με το οποίο θέλουμε να ασχοληθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ